Kövess minket!
  
     

Az elektromos cigaretta működése és felépítése

Az elektromos cigaretta működése és felépítése
2015, november 30.

Az elektromos cigaretta – röviden e-cigi – napjaink egyik legmodernebb megoldása a dohányosok számára, mely hatalmas népszerűségnek örvend. De vajon tudják-e, hogy hogyan működik, és hogy milyen elemekből ál össze? Ha nem, mi most eláruljuk, és ahhoz, hogy megtudják, nincs más dolguk, csak tovább olvasni!

Az elektromos cigaretta, felépítését tekintve, egy tölthető akkumulátort tartalmaz, valamint egy porlasztót, amit e-liquid folyadékkal kell feltölteni. A porlasztó segítségével, az e-liquid folyadék megszűrésével gőz keletkezik, mely küllemre megegyezik a hagyományos cigaretta füstjével, ez a gőz azonban nem tartalmaz nikotint, sem más szennyező anyagokat, így sem az adott személyt, sem a környezetét nem veszik körbe egészségre káros anyagok.

Az elektromos cigaretta számos előnye közül néhány:

  • Nem tartalmaz káros anyagokat.
  • Nem vonatkozik rá a hagyományos cigaretta elleni tiltás.
  • Nem tűzveszélyes.
  • Nincs passzív hatása.
  • Költséghatékonyabb a fenntartása.
  • Számtalan ízű és aromájú e-liquid áll rendelkezésünkre, melyek nem árasztanak kellemetlen szagokat.

Az e-liquid folyadék előnye, hogy rengeteg ízben kapható, így sosem unhatunk rá, valamint ennek köszönhetőn a keletkezett gőz is kellemes illatú lesz. Ugyan léteznek nikotint tartalmazó e-liquid folyadékok is, de ezek jóval kevesebb arányban tartalmaznak nikotint, mint a hagyományos dohányok, nem mellesleg nincs bennük más káros anyag sem.

Az elektromos cigaretta nem ég, hiszen elektromos energia segítségével párologtatja a benne lévő folyadékot, így egyáltalán nincs veszéllyel környezetünkre sem. Működését tekintve egy egyszerű gombnyomással bekapcsolható, melyet lent tartva tudjuk a cigarettát szívni.

A Liquidrendeles.eu webáruház kifejezetten elektromos cigarettára szakosodott, így megannyi termék közül válogathatnak az ide látogatók. Bízhatnak bennünk, hiszen kizárólag bevizsgált, minőségi termékeket kínálunk, széles választékban.

Válasszák Önök is az egészséges utat, és látogassanak el honlapunkra, a www.liquidrendeles.eu-ra. Kérdés esetén állunk rendelkezésükre e-mailben, az info@liquidrendeles.eu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
lacibusz.hu
Céges utazás az ünnepek alatt

Egy igazi főnök tisztában van a csapata összhangjának relevanciájával, és mi más is kovácsolhatná össze jobban a munkatársakat, mint egy...

Close