Kövess minket!
  
     

Az első tetoválás

Az első tetoválás
2015, július 1.

Tetováltatni manapság már szinte ugyanolyan rutin műveletnek, társadalmilag elfogadott dolognak és kedvelt tevékenységnek számít, mint amilyen például a fülbelövés. Azonban egy valamiben mégis különbözik a két testdíszítés, nevezetesen a tartósságban. A tetoválást egy életre választjuk, így ha a legelső elkészíttetését fontolgatjuk, érdemes néhány dolognak utánajárni és pár dolgot pedig alaposan átgondolni.

Először is fontos tisztázni magunkban, hogy valóban ezt szeretnénk, így például fiatalabb korban nem árt a szülői iránymutatás sem. Tegye fel magának a kérdést: miért akarok tetoválást? A döntést ne az aktuális divat határozza meg, ne spontán döntsön. Ha már régóta ott motoszkál a fejében a tetováltatás ötlete, esetleg már konkrét mintákat is választott akkor, elkezdheti megkeresni a megfelelő tetováló szalont és tetováló mestert. A választott minta ne csak a személyiségünkhöz passzoljon, de a kiválasztott testrészhez is. Tudja meg, nem rendelkezik-e valamilyen allergiával, mely később gondot okozhat. Érdemes alaposan utánajárni kinek a kezébe adjuk a tetováló gépet és kivárni az esetleges sort, mert a nevesebb mestereknél könnyen lehet, hogy várólistába ütközünk.

A hely kérdése sem elhanyagolható, bizonyos munkakörökben nem tolerálják a látható helyen lévő színes testdíszítést, így ha nem tudjuk eltakarni azt, érdemes máshová tervezni. A fájdalomküszöbe mindenkinek más, így arra se építsünk, hogy mások beszámolói alapján határozzuk meg, nekünk hol fájna kevésbé.

Ahány tetováló, annyi stílus. Hacsak nincs már előre kiszemelt mintája vagy stílusa, érdemes próbarajzot csináltatni és megnézni, hogy az elképzelése egyezik-e az adott tetováló munkáinak stílusával. A referenciák mellett nézzen körül a tetováló stúdióban és győződjön meg róla, hogy a körülmények megfelelnek-e az előírt higiéniai követelményeknek, minőségi festékekkel és felszereléssel dolgoznak-e a mesterek. Érdemes konzultálni a tetoválóval, hogy lássuk, egy hullámhosszon vagyunk-e vele. A szakmai tanácsaira természetesen legyünk nyitottak, de ne hagyjuk rábeszélni magunkat semmire, amit nem akarunk igazán és az sem árt, ha a tattoo készítő nyitott a mi ötleteinkre is.

A tetováltatás előtt igyon és egyen eleget, mert nemcsak megviseli a szervezetet, de vannak, akik érzékenyebben reagálnak a folyamatra, ami ráadásul több órás is lehet. A zökkenőmentes gyógyulás érdekében minden előírást lelkiismereten tartson be és kérdezzen nyugodtan a szakembertől.

Profi tetováló szalont Győrben is talál, ahol a kreativitás, a minőségi kivitelezés és a biztonságos munkakörülmények kéz a kézben járnak. A www.tatoosilver.hu honlapon vagy a
+36-20/497-51-71 telefonszámon bővebb információhoz juthat, vagy időpontot is foglalhat!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
redonydiszkont.hu
A napsugárzás káros hatásairól

A napfény nélkülözhetetlen az élethez, a segítségével növekednek és virulnak a növények, a fény biztosítja a látást, a D vitamin...

Close