Kövess minket!
  
     

Az intim piercingről

Az intim piercingről
2015, július 1.

Modern világunkban a piercingek és a tetoválások már nemcsak a nomád törzsek kultúrájának sajátosságai, vagy a deviáns szubkultúrák megbotránkoztató kiegészítőiként vannak jelen, hanem a hétköznapi ember testdíszítéseként is elfogadottá váltak. Manapság már bárki hordhat színes vagy fekete-fehér tetoválást vagy ékesítheti különböző testrészeit testékszerekkel. Ez alól az intim piercing sem kivétel.

Az intim piercingek lényege, hogy a nemi szerven vagy azok környékén helyezkednek el, így csak tulajdonosuk, illetve a vele intim kapcsolatot létesítők tudnak annak létezéséről. Ez adja az intim piercing érdekességét is. Egy ilyen típusú piercing behelyezéséhez tapasztalt szakemberre van szüksége, de a tulajdonosának is be kell tartania azokat a szabályokat, melyek biztosítják a gyors gyógyulást és  fertőzések elkerülését. Az ilyen jellegű testékszereknél nagyobb a fertőzésveszély és a vérzés kockázata. A beültetés gyors ugyan, de vannak tetováló szalonok, ahol nem alkalmaznak helyi érzéstelenítést, így az nagyobb fájdalommal járhat. A gyógyulási idő 2-3 hétnek felel meg. Ez alatt az idő alatt értelemszerűen kerülni kell a testi kontaktust a partnerrel. Fontos az érintett terület fokozott tisztán tartása, illetve annak mosakodó géllel vagy szappannal történő ápolása. Csak folyóvízzel zuhanyozzon, az ékszert ne vegye ki és ne cserélje! A kamillás borogatás segíti a gyógyulást, illetve bizonyos területeken hámosító krémekkel is segítheti a gyógyulási folyamatot.

Döntsön felelősségteljesen és alaposan gondolja át miért mit és hová szeretne berakatni vagy felvarratni a testén. A tetoválás és a testékszer kreatív, látványos és extravagáns önkifejezési eszközök, de nagy részük egy életen át megmarad vagy eltávolításuk csak részben lehetséges!

Amennyiben megbízható tetováló szalont keres, és tapasztalt szakemberre bízná az intim piercingje behelyezését, keresse fel a www.tattooszeged.hu honlapot, ahol a testékszerek széles választékából szemezgethet, valamint többet is megtudhat az intim piercingekről. Bővebb információért vagy időpontfoglalásért hívja a következő telefonszámot, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére+3630/8586-466!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
tattoosilver.hu
Az első tetoválás

Tetováltatni manapság már szinte ugyanolyan rutin műveletnek, társadalmilag elfogadott dolognak és kedvelt tevékenységnek számít, mint amilyen például a fülbelövés. Azonban...

Close