Kövess minket!
  
     

Az olajcsere periódusának meghosszabbításáról

Az olajcsere periódusának meghosszabbításáról
2016, május 3.

Hallott arról, hogy esetleg kitolható az olajcsere periódusa, és ezzel hosszabb időn belül kevesebbszer szükséges a motorolajat cserélnie? Sokféle vélemény létezik, amelyek eltérőek egymástól, így Önnek szükséges eldöntenie, hogy ezek alapján végzi-e teendőjét. Célszerű motorolaj forgalmazónál érdeklődnie, ahol szakszerűen látják el tanáccsal, és gépkocsijának megfelelő, színvonalas motorolaj beszerzésére is lehetősége van.

A motorolaj feladata a motor kenésének ellátása. Lebegésben tartja a szennyeződéseket, amelyek a kenőanyagban találhatóak, a szűrését pedig az olajszűrő teszi meg. A megfelelő idő lejárta után nagyon fontos, hogy sor kerüljön az olajcserére. Ennek elmulasztásával, vagy későbbre csúsztatásával a motorolaj fokozatosan veszít a viszkozitásából. Következményeként alkatrészek károsodásával találhatjuk szemben magunkat, és több más problémával is meg kell küzdenünk. Nem csak az időben történő olajcserére, hanem a motorolaj minőségére és mennyiségére is kellően szükséges odafigyelnünk. Az egyik legjobb választás lehet a Castrol motorolaj, mivel intenzívebb gyorsulást tesz lehetővé, kiemelkedően nyújt védelmet a lerakódásban, és maximálisan bízhatunk hosszantartó teljesítményében. Tanácsos gyakrabban cserélni az olajat, ezzel megakadályozva a nem várt kellemetlenségeket.

Megbízható motorolaj forgalmazóként működünk, és hozzáértő szakembereink látják el tanáccsal, fontos információkkal, ha nálunk kér segítséget. Internetes oldalunkon belül a www.olajwebshop.hu/olajcsere-periodus címen részletesen kitérünk az olajcsere periódusára, megválaszoljuk a témát érintő felmerülő kérdéseket, ezzel nagymértékben hozzájárulva ahhoz, hogy érthetőek legyenek mindenki számára az ezzel kapcsolatosak, és sikerüljön Önnek is helyesen eljárnia. Weboldalunkon többek között Castrol motorolajhoz juthat hozzá, és autója típusának megfelelő, vagy motorkerékpárba való termékeket is megrendelhet tőlünk.

Cserélje rendszeresen az olajat autójában, ezzel helyesen gondoskodva állapotáról és működéséről! Járuljon hozzá gépjárműve motorjának jó működéséhez, és óvja meg a folyamatos rongálódástól! Gond nélküli utazásaihoz szerezzen be Castrol motorolajat! Elérhetőségeinken jelezheti észrevételeit, és felteheti kérdéseit. Telefonon az óbudai 06-1-2837722 –es, és a kőbányai 06-30-8839955 –ös számainkon hívhat bennünket, e-mailt pedig az info@olajwebshop.hu –ra tud küldeni nekünk.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
csorba-akku.hu_16.04
Fontos tudnivalók az autók akkumulátorairól

Sokan tisztában vagyunk vele, hogy az autó akkumulátor minden gépjármű szerves részét képezi, azonban nem biztos, hogy minden vele járó...

Close