Kövess minket!
  
     

Bio gránátalmalé: egy pohár egészség!

Bio gránátalmalé: egy pohár egészség!
2017, október 30.

Napjainkban egyre több gyártó kínál különféle vitaminban gazdag táplálékkiegészítő készítményt, melyek egyszerű kapszulák formájában kínálnak lehetőséget az egészség megőrzésére. Ám nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás, hiszen nem szabad megfeledkeznünk azokról a sokszínű lehetőségekről, melyeket a természet kínál nekünk! A zöldségek, gyümölcsök, magok jótékony hatásaival semmi nem veheti fel a versenyt, így mindenképpen érdemes beépítenünk őket étrendünkbe. Ismerjük meg most ezek közül az egyik, talán kevésbé ismert vitaminforrást, a gránátalmát!

A gyümölcs és a belőle készült termékek, így például a bio gránátalmalé, egészségre gyakorolt számos hatása ismert. Évszázadokon át fogyasztották gyógyító céllal a gyümölcsöt, melynek többek között antioxidáns, gyulladáscsökkentő, vércukorszint csökkentő, vírusellenes, antibakteriális hatása mára számos tanulmány által alátámasztott, és a rák megelőzésében is bizonyítottan szerepet játszik. Egyetlen gyümölcs tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi C-vitamin mennyiség közel felét, ám emellett A-, E- és B-vitamint, szelént, cinket, magnéziumot, foszfort és kalciumot is tartalmaz. A gránátalma rendszeres fogyasztása nem csupán jótékony hatásaival, hanem igen kellemes, édeskés, egyben fanyar ízvilágával teheti teljesebbé Ön és családja mindennapjait is!

Fedezze fel a gránátalma minden előnyét gyümölcslé formájában, a Természet Áldásai termékeivel! Látogasson el honlapunkra, a www.hungarianflavours.com webcímre, és ismerje meg készítményeinket! Weboldalunkon nem csupán bio termékeink széles kínálatából böngészhet, hanem számos hasznos tudnivalót is olvashat alapanyagainkról. Gránátalmalé rendelés kapcsán és egyéb, termékeinket érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-1-951-4383-mas telefonszámon vagy írjon nekünk az info@hungarianflavours.com e-mail címünkre!

Használja ki Ön is a természet valódi erejét, és őrizze meg egészségét tudatos étrend kialakításával, rendeljen bátran bio gránátalmalevet!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Gazdagítsa ételeit kistermelői zöldspárga őrleménnyel!
Gazdagítsa ételeit kistermelői zöldspárga őrleménnyel!

Kedveli a különleges ízeket, ugyanakkor nagy figyelmet fordít az egészséges táplálkozásra? A falusi vendéglátás egyik kiemelkedő, rendszeresen felhasznált és nagyon...

Close