Kövess minket!
  
     

Biopiac, ahol az egészség természetes!

Biopiac, ahol az egészség természetes!
2014, február 28.

Mai felgyorsult világunkban nagy nehézséget jelent a mindennapi életünkbe beépíteni az egészséges életmódot és egy fenntartható tudatos életvitelt kialakítani. Mindannyian ismerjük az aranyszabályokat, mégis nehéz betartani őket a rohanó mindennapokban. Arról már nem is beszélve, hogy hiába próbálunk a tudatosság jegyében élni, mégsem érünk el teljes sikert, hiszen gyakran megbetegszünk és egy kisebb megfázás is lever a lábunkról.

Miért van ez? Több kutatás is bizonyította már, hogy hiába tartjuk be az ajánlott zöldség- és gyümölcsfogyasztást, ma már sajnos ezek a táplálékforrások közel sem tartalmaznak annyi hasznos tápanyagot és vitamint, mint korábban. A nagy bevásárlóközpontokban vásárolt termékekre ez hatványozottan igaz. Lehet, hogy a kasszánál örülünk, hogy egy kiló almát kedvezményes áron vettünk meg, azonban annak tápanyagértéke még az adott ár-érték arányban sem kifizetődő. Éppen ezért érdemes, zöldség- és gyümölcsvásárlásnál a kiskereskedőktől beszerezni ezeket a termékeket, még hozzá olyanoktól, akik nem vagy minimális mennyiségben használnak permetező és növekedést serkentő anyagokat. Így már megközelítőleg elérhetjük a kívánt eredményt, de ezzel még csak az alapokat érhetjük el. Mi a teendő, ha erős és egészséges immunrendszert szeretnénk elérni?

Ebben lehet segítségünkre a Biopiac, a különböző étrend kiegészítőkkel és más termékeivel. A vitaminok rendszeres szedésével elérhetjük, hogy immunrendszerünk felerősödjön, anyagcserénk jól működjön.

Mikor érdemes immunerősítőt szedni?

Mielőtt megkezdődnének a tipikus téli betegségek érdemes egy nagyobb immunerősítésbe belefogni, ilyenkor a szervezett még aktívabb a nyári feltöltődés miatt, így könnyedén felveszi és elraktározza a szükséges anyagokat nehezebb időkre. Ha pedig ezt nem tettük meg előre akkor érdemes még most belevágni, hisz a kora tavaszi időjárás is tartogat egy-két meglepetést.

Mindennapi egészségmegőrzés

Vannak idényjellegű betegségek, például az allergia. Sokak számára komoly megpróbáltatást jelent egy-egy ilyen időszak túlélése és szükségessé válik a gyógyszeres kezelés. Azonban vannak olyanok, akik ezt nem szívesen teszik, mivel nem gyógyszerpártiak. A Biopiac azonban ők is fogyaszthatják, mivel azokat természetes anyagokból állítjuk elő, így az ökobarátok is könnyedén megtalálhatják a számukra ideális termékeket.

Nézzen körül a www.bolt.biopiac.info weboldalán és válogasson kedvére színes termékkínálatunkból!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
remylaure-athome.hu
A magával ragadó tekintet titka

A szem a lélek tükre. Ha testbeszédről van szó, szemünkkel tudjuk leginkább kifejezni érzelmeinket. Sokszor tudatosan, szándékosan játszunk tekintetünkkel, máskor...

Close