Kövess minket!
  
     

Bízza profikra a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést!

Bízza profikra a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést!
2018, június 27.

Otthona, kialakítása előtt áll, és szeretne mindent egyéni igényei szerint kialakítani? Lehetősége van az egyedi bútorokat készíttetni, így nem a már meglévő termékkínálatból kell választania. Különleges bútorok tulajdonosa lehet, és csodaszép belső térben töltheti idejét, ha a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést megbízható, tapasztalt cégre bízza. Érdemes kihasználnia a 3D látványtervezés előnyeit, így mindenre saját elképzelései alapján tehet szert.

Napjainkban már nem csak az üzletekben sorakozó, kész bútorok közül választhatunk. A helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést nekünk megfelelő időben és módon igényelhetjük. Az egyedi bútorok készítése során olyan berendezési tárgyakhoz juthatunk, amelyek gyártása teljes mértékben a mi kérésünk alapján zajlik. A helyiségek adottságaihoz igazodva rendelhetjük meg különleges bútorainkat, ha tapasztalt, színvonalas munkát végző szolgáltatóhoz fordulunk.

Praktikus, egyedi bútorok készítését vállaljuk a Protoszer BT. munkatársaiként. Nem érdemes a tömeggyártott elemek közül választania, ha olyan különleges bútorokat kaphat, amelyek egyéni elképzelései alapján készülnek. Bármelyik helyiség berendezése előtt áll, felkészülten nyújtunk segítséget a megvalósításban. A helyszínfelmérés, a tervezés és a kivitelezés minden lépését ránk bízhatja. Célunk, hogy igényeinek tökéletesen megfelelő, harmonikus és praktikus teret hozzunk létre. Magas minőségű anyagokkal dolgozunk, valamint lehetőséget adunk a 3D látványtervezés igénybevételére. Átfogó szolgáltatásban részesítjük; ez azt jelenti, hogy a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést egyetlen cég profi szakemberei kezében tudhatja. Úgy gondoljuk, hogy kis alapterület esetén is létrehozható a tágas és igényes otthon. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.design-asztalos.hu internetes oldalunkon!

Valósítsa meg egyszerűen, rövid időn belül ötleteit! Rendezze be különleges bútorokkal helyiségeit! Bízza ránk a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést, hogy minden munkafolyamattal elégedett lehessen! Időpont egyeztetéséért, illetve felmerülő kérdései esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-517-8108-as telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az ltdbutor@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Mire figyeljen a kültéri játékok vásárlásakor?

Nyári időszakban a szülőknek az egyik legfőbb céljuk az gyermekeikkel kapcsolatban, hogy minél többet tartózkodjanak kint az udvaron, azonban ezt...

Close