Kövess minket!
  
     

Bízza profikra a kisállat szállítást!

Bízza profikra a kisállat szállítást!
2016, november 22.

Sajnos ugyan úgy, mint az emberekkel, a kisállatokkal is történhetnek balesetek, illetve a különböző betegségek is produkálhatnak olyan tüneteket, melyek azonnali orvosi beavatkozást kívánnak meg. Ezek sajnálatos pillanatok, de ha felelősségteljes állattartóként szeretnénk gondolkodni, akkor mindenképp számolnunk kell az ilyen eshetőségekkel is. Amikor kisállatunknak, legyen az kutya, macska vagy egyéb állat, sürgős orvosi segítségre van szüksége, a szállítás problémája szokott a legnagyobb gondot okozni, hiszen sokan nem rendelkezünk autóval, vagy az autónk nem felel meg azoknak a követelményeknek, melyeket kedvencünk sérülései megkívánnak.

Ha szeretnénk mindent megtenni kedvencünk egészségéért, akkor érdemes profi, állatszállítással foglalkozó céget felkérnünk a feladatra, hiszen így garantálhatjuk, hogy kisállatunk olyan körülmények között jut el az állatorvosi rendelőig, mely minimalizálja az állapota romlásának további esélyét. Ehhez szükséges, hogy egy olyan helyen tartózkodjon az utazás alatt a kutya, macska vagy egyéb állat, ami minimalizálja a túl nagy rázkódás esélyét, illetve hogy a hordozó vagy ketrec fixálva legyen, továbbá kapjon elegendő oxigént. Ezeket a feltételeket sok személyautó nem tudja biztosítani, hiszen nem is erre lettek tervezve. Ha probléma adódik, minden esetben olyan állatszállító céget válasszunk, akiknek komoly tapasztalata van a szakmában, és akár súlyosabb esetekhez is riaszthatóak, hiszen így garantálhatjuk kedvencünk legjobb esélyeit a felépülésre.

Ha szeretne profi állatszállítással foglalkozó céget megbízni akár sürgősségi állatszállításra, akkor a legjobb helyen jár! Ha baleset történik, akkor minden perc számít, így érdemes minket megbíznia, hiszen komoly tapasztalattal rendelkezünk a szakmában! Ha szeretne szolgáltatásainkról részletesebben tájékozódni, akkor látogasson el a www.tetemszallitasbudapesten.com –ra!

Ha kérdései adódnának az állatszállítással vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +3630/3117788 telefonszámon, illetve az oldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A fitness előnyeiről bővebben
A fitness előnyeiről bővebben

A testmozgás életünk minden területére kihatással van, gondolva itt az általános közérzetünkre és önbizalmunkra, melyre kifejezetten pozitív hatást gyakorol, ha...

Close