Kövess minket!
  
     

Bízza ránk gépjárművét, ha lakatos munkákról van szó!

Bízza ránk gépjárművét, ha lakatos munkákról van szó!
2016, október 3.

Napjaink társadalmi normája igen érdekes: a gazdasági piac által ránk helyezett nyomás, ami szerint a fogyasztás elengedhetetlen eleme létezésünknek, ütközik a környezettudatosságra felhívó reklámokkal. Ha valamit csak azért, mert elromlott, azonnal lecserélünk egy újra, nem éppen kedvezünk a hulladékgazdálkodásnak, főleg, ha olyan szegmensekről van szó, mely nem újrahasznosítható, vagy kifejezetten környezetszennyező, mint a gépjárművek és személyautók pár alkatrésze.

Bár a gépjárműgyártásban is igyekszünk a modern technológiák felé fordulni és környezetbarát konstrukciókat létrehozni, még a mai napig vannak alkatrészek, melyek nem újrahasznosíthatóak, ám egy kis ráfordított munkával felújíthatóak!

Nyílván mindenki találkozott már valamilyen lakatos munkával, ám azzal csak kevesen vannak tisztában, hogy ezt az autószerelés világában is gyakran alkalmazzák – hiszen minden olyan területen, ahol használnak vasból, fémből vagy acélból készült lemezeket illetve vázakat, szükség van lakatos munkálatokra, és ez bizony a gépjárművek esetében is igaz, hiszen az alap vázat ezek az anyagok alkotják.

Sokan azt gondolnák, ha egy gépjármű váza sérül meg, egyszerűbb az egész autót lecserélni egy újra, pedig, ha a megfelelő szakembert bízzuk meg a javítással, nem csak környezettudatos, de költséghatékony megoldást is választhatunk, a lakatos munkák ugyanis egy profi szakember segítségével rövid határidőn belül elvégezhetőek, és szerkezetileg mit sem csorbítanak az autó felépítésén, sőt, éppen ellenkezőleg, időállóbbá tehetik azt!

Autóbontókban mindig is fontosnak tartottuk, hogy környezetünkkel harmóniában működjünk együtt, ezért nem csak roncsautók felvásárlását és bontását biztosítjuk, hanem lakatos munkákkal is állunk azok rendelkezésére, akik szeretnék megtartani jól bevált gépjárművűket még hosszú éveken át! Látogassanak el honlapunkra, a www.beckbonto.hu-ra, és ismerjék meg részletesebben szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon, a 06-1/207-14-74-es számon, vagy e-mailben, az info@beckbonto.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
sminktetovalascentrum-hu_160930
Mit hangsúlyozzunk a sminktetoválással: szemünket, szánkat, vagy szemöldökünket?

Egyre többen döntenek a sminktetoválás mellett, ami nem véletlen, hiszen amellett, hogy rengeteg időt tudunk vele spórolni, más előnyei is...

Close