Kövess minket!
  
     

Corian pultok a vendéglátóiparban

Corian pultok a vendéglátóiparban
2015, szeptember 1.

Egyedi megjelenést szeretne elérni üzletében úgy, hogy eközben a dolgozók munkáját is könnyebbé teszi? Az igény szerint kialakítható, és változó méretben kérhető, modern stílust tükröző Corian anyagból mindez kitűnően megvalósítható.

A vendéglátóhelyeken kiemelkedően fontos, hogy a berendezés tükrözze az adott hely stílusát, az ott dolgozók által nyújtott szolgáltatás minőségét. A vendéglátóiparban a pult mindkét oldaláról nézve ideálisnak kell lennie a kialakításnak, hiszen a vendégek azért jönnek, hogy jól érezzék magukat, a pult másik felén tartózkodók pedig csak tökéletes felszereltséggel, számukra megfelelő környezetben tudják ezt könnyen lehetővé tenni. Az oda érkezők igényeinek megfelelően történő kiszolgálás teheti sikeressé az üzletet. Egy jól berendezett, átgondolt tervezéssel kialakított vendéglátóhelyen minden munkavállaló vidámabban, felszabadultabban, szorgalmasabban teszi feladatait. A Corian anyagból készült pultok elősegítik a hatékony munkavégzést, ráadásul szebbé is varázsolják magának a helynek a kinézetét. A környezetbarát, ütés- és karcálló Corian anyag más hasonló termékekhez képest sokkal tartósabb, ráadásul egyéni igényekhez mérten hőre formálható.

Az Akrilux burkolatok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A www.akrilux.hu oldalon megtalálhatja a többféle egyedi burkolat között a Corian anyaggal kapcsolatos tudnivalókat is.

Előszeretettel alkalmazzuk a Corian anyagot a vendéglátóipari pultok készítéséhez, hiszen kizárólag minőségi szolgáltatást nyújtunk megrendelőink részére, ami ezzel a termékkel maximálisan megvalósítható. Érdeklődőink elégedettsége, bizalma elérése érdekében mindent megteszünk. Egyedülálló és környezetbarát burkolatainkat elérhető áron kínáljuk. Elkötelezettek vagyunk a hatékony, gyors, pontos munkavégzés iránt.

Szolgáltatásunkat érdemes a következők miatt is igénybe venni, hiszen mi így dolgozunk:

  • megbízhatóan
  • magas minőségű termékeket felhasználva
  • precízen
  • rövid határidővel
  • kivételes szaktudással

Döntsön Ön is a magas színvonalat biztosító Akrilux, és az általa forgalmazott Corian anyag mellett! Garantáljuk az időtálló és egyedülálló termékek hasznos alkalmazását! Elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk bővebb információt érdeklődőink számára. Telefonon a weboldalunkon található számokon, e-mailben pedig az info@akrilux.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
balancemed3.hu
Mosolyogjon bátran!

A fogszabályzóval kapcsolatban megoszlanak a vélemények: egyesek ódzkodnak tőle, míg mások szerint egyenesen jól mutat. A fogakat rendbe szedő, helyreigazító...

Close