Kövess minket!
  
     

CPL ajtók a lakásban: erős és kitartó!

CPL ajtók a lakásban: erős és kitartó!
2017, szeptember 28.

A beltéri ajtók kiválasztásakor gyakran szembesülünk azzal, hogy óriási kínálat vár minket, legalább akkora, mint amikor bejárati ajtót szeretnénk választani. Anyagok, borítások, kiegészítők és színek! Milyet kellene választanunk, hogyan válasszunk, mi alapján döntsünk?

A beltéri ajtók esetében is fontos az, hogy az ajtó strapabíró legyen, de mivel ezek az ajtók inkább csak térelválasztásra szolgálnak, nagyobb súllyal esik a latba az, hogyan néznek ki. Az ajtók is hozzátesznek a lakás belső megjelenéséhez, de ha gyorsan tönkremennek, nem érnek semmit!

A CPL ajtók külső borítása különbözik a többi nyílászáróétól, ugyanis melamin akril fóliával van bevonva. Ez a beltéri ajtó olyan környezetbe ajánlott, ahol a beltéri ajtó gyakran igénybe van véve és szüksége van a strapabíró borításra. A CPL borítás egyik pozitív tulajdonsága az, hogy karcálló, jól bírja a kopást, ellenáll az UV sugárzás fakító hatásának, a nedvességnek, de a sorozatos ütéseket is képes felfogni! Nagycsaládos lakásokban, ahol rakoncátlan kisgyerekekkel együtt élve kell megoldani, hogy a lakás lehetőleg minél tovább épségben megmaradjon, vagy ahol kisebb-nagyobb háziállatok indítanak támadást a bútorok, ajtók ellen, ott a CPL ajtó igazi kincs!

A CPL ajtók nem csupán nagyon masszívak és hosszú életű felülettel rendelkeznek, de ráadásul szépek is. Felületük hasonlít a furnérra, változatos színekben és mintákban kaphatóak, így könnyű kiválasztani a stílusban megfelelő darabot. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a nagy választékot, akik szeretik megtalálni azt az egy tökéletes darabot, ami a legjobban illik az otthonukhoz! A CPL ajtó egyedi méretben is elkészíthető, gyakorlatilag gondozásmentes beltéri ajtó, ami később is kifizetődő, ha az ingatlant esetleg el szeretnénk adni!

A www.fensterturen.hu weboldalon minőségi CPL ajtókat ismerhet meg, és azonnal lehetősége is van megrendelni azokat! Ismerje meg igényes, kimagasló színvonalú nyílászáróinkat, és használja őket a saját otthonában is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-201-8963-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@fensterturen.hu e-mail címre, hogy felmerülő kérdéseire minél előbb válaszolhassunk!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Hogyan jussunk időben, egyedi karácsonyi ajándékokhoz?
Hogyan jussunk időben, egyedi karácsonyi ajándékokhoz?

Szinte minden évben az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi ajándékok beszerzését, amit idén mindenképp mellőzne? Többféle meglepetés megvásárlása vár Önre,...

Close