Kövess minket!
  
     

Csirkemell receptek minden alkalomra

Csirkemell receptek minden alkalomra
2017, május 24.

A különböző húsfélék között a népszerűségi listán talán az első helyen szerepel a csirkemell, hiszen színhúsról beszélünk, ami nem zsíros, ugyanakkor a tápértéke igen magas. Ez talán a csirke „legértékesebb” része, ha a húsokat vesszük alapul. De a csirkemell előnyei nem merülnek ki itt, hiszen a csirke húst a jó fűszerezhetősége és könnyen szelhető, szálas textúrája tette igazán népszerűvé. A szárnyas húsoknak önmagukban sokszor nagyon enyhe vagy épp semmilyen ízük nincs, de a megfelelő fűszerezéssel remek ízeket hozhatunk ki belőlük, továbbá, ha okosan használjuk ezeket, akkor teljesen új ízvilágokat hozhatunk ki ebből a húsból. Tehát a csirkemell egy nagyon széles körben felhasználható, sok tekintetben „univerzális” húsféle, pontosan ezért számos receptet találhatunk vele kapcsolatban.

A különböző csirkemell receptek között biztosan megtaláljuk azt az ízvilágot, melyre éppen vágyunk. Remek alapanyaga lehet könnyed vacsoráknak, hiszen sajttal és zöldségekkel kifejezetten tápláló, de nem nehezít el, ugyanakkor egy kiadós nagycsaládi ebéd főszereplője is lehet a házias ízek minden sajátosságával, akár sonkával, akár szalonnával is elkészíthető. Ez persze a két véglet a csirkemell receptek között, de a fűszeres pácokkal és tejszínes mártásokkal is remek ízeket kreálhatunk ebből a húsból. Persze bármilyen csirkemell recepteket is keresünk, mindenképp érdemes olyan helyen nézelődnünk, ahol a hatalmas választékban biztosan megtaláljuk a nekünk kellő receptet!

Ha szeretne csirkemell receptek tucatjai közül válogatni, akkor tekintse meg online receptkönyvünket! Látogasson el honlapunkra, a www.mesterszakacs.eu –ra, ahol kipróbált recepteket talál, és megoszthatja személyes tapasztalatait is!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a mesterszakacs@mesterszakacs.eu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Miért fontos a jó minőségű kutyatáp?
Miért fontos a jó minőségű kutyatáp?

Kutyánk egészségének fenntartására való ügyelés nagy szereppel bír, hiszen a gazdájaként mi tartozunk felelősséggel érte. Elengedhetetlen a rendszeres mozgás, ehhez...

Close