Kövess minket!
  
     

Diákmunka egyetemistáknak? Van rá lehetőség!

Diákmunka egyetemistáknak? Van rá lehetőség!
2018, szeptember 3.

Egyetemi tanulmányokat folytat, amely ideje alatt rengeteg kiadása van? Nehézséget okoz a lakbér fizetése, és az utazási költség térítése is megterhelő? Netán számos terve van, amiket szeretne megvalósítani a tanulás mellett? Gyorsan és egyszerűen juthat pénzhez, ha kihasználja a diákmunkák egyetemistáknak nyújtott lehetőségét. Különféle munkák közül választhat, amennyiben felkeres egy megbízható diákszövetkezetet.

Az egyetemi időszak nem mindegyikünk számára könnyű, hiszen előfordulhat, hogy saját magunknak szükséges megteremtenünk a tandíjra valót. Plusz kiadásaink az albérleti díj, az utazási költség és az étel mindennapos beszerzése is, ezeken kívül pedig a szórakozásról és a sportról sem érdemes lemondanunk, amelyekre szintén költenünk kell. Eleget tehetünk igényeinknek, és kényelmes életvitelt folytathatunk, ha diákmunkát vállalunk. Különböző feladatokkal várnak bennünket a felkészült diákszövetkezetek. Hosszútávon végezhető, valamint alkalmi munkákkal egyaránt rendelkezésünkre állnak. Fontos, hogy megbízható diákszövetkezetet válasszunk, ahol mindenről alaposan tájékoztatnak minket.

Könnyedén tehet szert plusz jövedelemre, ha a Pink Szolgáltató Iskolaszövetkezethez fordul. Belépési feltételeink csupán a betöltött 16. életév és a nappali tagozatos diákigazolvány. Néhány hivatalos irat szükséges a regisztrációhoz, és máris szemezgethet a különféle diákmunkák közül. Óráihoz és egyéb elfoglaltságaihoz igazíthatja a beosztását. Egyéni elképzelései szerint vállalhat feladatokat. A diákmunkák egyetemistáknak hosszabb és rövidebb távra egyaránt szólnak. Az Ön döntése, hogy milyen jellegű munka mellett dönt. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.pinkdiak.hu internetes oldalunkon!

Vállaljon az egyetem mellett bátran diákmunkát! Dolgozzon rugalmas feltételek között, órarendjéhez igazítva! Válogasson a jobbnál jobb lehetőségek közül diákszövetkezetünknél! Amennyiben kérdése merül fel, keresse bizalommal kapcsolattartónkat a 06-70-239-0554-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet a czenki.beata@pinkdiak.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
lipovszky-matek-fizika.hu.18.08
Előzze meg az iskolai nehézségeket év eleji felkészítéssel!

Szeretne gyermekének segíteni, ugyanis problémái voltak a tanulással az előző évben? Netán saját részére keres megoldást annak érdekében, hogy ne...

Close