Kövess minket!
  
     

Egy pompás babanéző ajándék: pihe-puha babapléd

Egy pompás babanéző ajándék: pihe-puha babapléd
2019, szeptember 24.

Babanézőbe indul, és nem szeretne üres kézzel érkezni? Egy újonnan érkezett baba első látogatásához illik ajándékot vinni, hogy a baba arcára mosolyt csaljunk vagy a friss szülők dolgát megkönnyítsük. A babanéző ajándék tehát lehet hasznos holmi vagy babajáték is. A választás nem könnyű, hiszen a családot már a babavárón is sok ajándékkal lepték meg és a baba születésekor is érkeztek újabb meglepetések a számukra. Mi az, amiből még nincs legalább két darab a birtokukban, mi az, ami nem fog kihasználatlanul porosodni a szekrényben, mi az, amit nem akarnak majd visszavinni, becserélni a boltban és legfőképp, mi az, ami a baba számára is ideális, örömteli meglepetés?

A pihe-puha babapléd egy ilyen ajándék! Mit tud a pihe-puha babapléd, ami miatt pont ezt a terméket kellene megvásárolni és becsomagolni a babanézőhöz, nem pedig egy babajátékot, egy kis rugdalózót, baba hordozót vagy egyéb holmit? Először is ez a pléd minden kétséget kizáróan puha. Ez az, ami egy újszülött számára az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy kellemes, bolyhos és meleg puhaság veszi körül. Ha egy ilyen pihe-puha babaplédbe csavarják, persze csakis a mamája karjaiban, több már szinte alig kell a boldogságához.

A pihe-puha babapléd nemcsak tapintásra nagyon jó, de látványra is mesés. A webáruházunkban nemcsak egyféle pihe-puha babapléd, de rögtön 12 különböző színű és mintájú is megtalálható. Van, amelyik kétoldalas, tehát változatos, megunhatatlan és variálható. Ha az egyik oldalhoz nincs kedve a babának, ott a másik oldal, ami új felfedeznivalót kínál.

A pihe-puha babapléd könnyen mosható, nem tartalmaz allergén anyagokat, elvezeti az izzadtságot, de a meleget megtartja, szél ellen is kiváló védelmet nyújt. Egy délutáni szunyókáláshoz a kiságyban éppen olyan jó, mint egy rövid sétához a parkban. A pihe-puha babapléd nem engedi megfázni a kicsit, óvja álmát és puha terep a játékhoz is. A www.lolkashop.hu webcímen cégünk, a LOLkashop.hu Kft. webshopjába jut, ahol azonnal meg tudja vásárolni a kiválasztott termékeket, legyen az pléd, babaruha vagy családi csomag. A részletekről szívesen adunk tájékoztatást üzenetben vagy a +36-70-774-2609-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
plazmacentrum.hu.19szept
Vérplazma adás kedvező feltételekkel? Ismerkedjen meg a Plazmacentrum ajánlatával!

Csak Magyarországon évente több ezer beteg szorul vérplazmából készült gyógyszeres életmentő kezelésre. Ahhoz, hogy ezeket tudják biztosítani például a vérérzékeny,...

Close