Kövess minket!
  
     

Egy új szauna építésével könnyedén növelheti a forgalmat szálláshelyén!

Egy új szauna építésével könnyedén növelheti a forgalmat szálláshelyén!
2018, július 30.

A szauna építés ideális lehetőség arra, hogy ott is megjelenjen a wellness, ahol eddig még nem szerepelt a szolgáltatások között, nem tartozott a szálláshely profiljába. A szauna nem kerül nagyon sokba, nincs szükség arra, hogy hatalmas összegeket invesztáljunk bele, mégis többszörösen megtérül majd. Ez a megtérülés természetesen a látogatók, vendégek számának emelkedésében fog megmutatkozni. Hiszen a vendégek mind ugyanazt keresik, ha kimozdulnak az otthonukból és nyaralni, pihenni indulnak. Szeretnének kicsit ellazulni, jól érezni magukat, olyan tevékenységeket folytatni, amiknek semmi köze a munkához, az erőfeszítésekhez. Miközben pihennek, nem árt, ha kicsit szépülhetnek, feltöltődhetnek, egészségesebbek, kisimultabbak lehetnek. Egy kis szaunázással mindezt egyszerre tudják elérni. Adja meg vendégeinek, amiért érkeznek, és kínáljon nekik szállója szolgáltatásai között szaunázást, wellnesst is! Már csak a szauna építés van hátra!

Cégünk weboldalán, a www.selectkft.hu-n többet is megtudhat arról, hogyan zajlik egy szauna megépítése és milyen szauna fajták közül választhat. Érdemes mérlegelni, hogy körülbelül mennyi felhasználója lesz, milyen kiegészítő szolgáltatásokkal lehet igénybe venni, mekkora területre szánja a szaunát. Amennyiben úgy döntött, hogy szeretne szaunát építtetni szállójába, mindenképpen kérjen személyre szabott árajánlatot szauna építésre vonatkozóan!

Ehhez nem kell mást tennie, lépjen kapcsolatba cégünk, a Select Kft. munkatársaival elérhetőségeink egyikén! Keressen minket bátran, és bízza ránk az új szauna építését! Garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, mert minden szinten a legjobbat nyújtjuk ügyfeleinknek a tervezéstől az anyaghasználaton át egészen a megvalósításig. Hívjon minket a +36-20-804-4490-es és a +36-1-252-3155-ös telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk az info@selectkft.hu e-mail címünkre, kollégáink minden szakmai kérdésben rendelkezésére állnak!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Szappanok kombinált bőrre az egészséges és gyönyörű arcbőrért!
Szappanok kombinált bőrre az egészséges és gyönyörű arcbőrért!

Bár fiatal korunkban talán még úgy tűnhet, hogy bármit megtehetünk testünkkel büntetlenül, az évek múlásával rádöbbenünk, hogy a tiszta, szép...

Close