Kövess minket!
  
     

Elegancia az otthonában

Elegancia az otthonában
2015, szeptember 30.

Minden nő vágya, egy kényelmes, esztétikus, jól használható, praktikus konyha. Tökéletes választás a mediterrán konyhabútor, amely megidézi a terrakotta házfalakat az olasz tenger partján, anyag világát és jellegét tekintve is. Lehet minimál olasz design, egyszerű letisztult formák és színek, üveg és fém anyagokkal megmunkálva. A klasszikus olasz konyha is népszerű, mely megidézi gyerekkorunk emlékeit, természetességével, a koptatott fa bútorokkal, barnás színekkel, és az elengedhetetlen pöttyös bögrével.

Családi életünk központjává válhat a konyha, hisz a közös étkezések fontos részét képezik a mindennapoknak, így előnyként szolgál, ha a család megegyezésre jut a konyha milyenségét illetőleg.

A www.must.co.hu/hu oldalon található termékekkel, minőségi olasz bútorokkal valóra válthatja álmait, hisz egyedi olasz konyhabútorokat válogathat össze a legkülönlegesebb színekből, formákból és stílusokból. Az oldal számos lehetőséget rejteget az exkluzív konyhabútorokon kívül is, válogathatnak kanapék, nappali bútorok és ülőgarnitúrák, gyerek és hálószoba bútorok színes kínálatából.

A weboldalunk, tökéletesen megoldás arra is, hogy összeillő bútorokkal, egy fantasztikus, kiegyensúlyozott, harmonikus otthont rendezzünk be. Lehetőség van szakmai segítséget is kérni, kiváló olasz szakemberek, hozzáértő tervezők álmodják meg az Ön és családja otthonát a legapróbb részletekig. Egyedi lehetőség, hogy Budapesti kiállító termünkben lehetőség nyílik arra, hogy a szakemberek 3D-s látványtervet készítsenek a lakás helyiségeiről.

Amit a Must Design Kft. kínál:

  • gyorsaság
  • pontosság
  • precizitás
  • kényelem
  • vevő orientáltság

Szakértő kollégák, egyedi olasz bútorok, exkluzív környezet várja a Budapest, Bécsi út 77-es számra érkezőket. Felmerülő kérdés, időpont egyeztetés esetén ne habozzanak tájékozódni a +36 70 6100 829 vagy +36 70 6159 220 –es telefonszámon, valamint a mustkft@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
mindenamibar.hu
Fergeteges esték az otthonunkban

Mi lehet annál jobb, mint amikor a barátainkat finom koktéllal tudjuk kínálni akár egy vendégség alkalmával saját otthonunkban? Így akár...

Close