Kövess minket!
  
     

Élményekkel teli, iskolakezdés előtti meglepetés gyermekünknek

Élményekkel teli, iskolakezdés előtti meglepetés gyermekünknek
2016, július 29.

Szeretné valamilyen különleges ajándékkal meglepni gyermekét még az iskolakezdés előtt? Remek lehetőséget nyújt az egész család számára a kalandparkok egyikének felkeresése, ahol többféleképp megszervezhetőek a programok hétvégére is.

 

Szülőként biztos megfordul a fejünkben, hogy a nyár utolsó heteiben még ellátogatunk valahova gyermekünkkel, ami igazán különleges lehet az ő számára is. Rengeteg látnivaló, számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésünkre, azonban érdemes olyan megoldást választanunk, amit szabadtéren valósíthatunk meg. A kalandparkok egyike mellett döntve hatékonyan, mozogva, sőt friss levegőt szívva tölthetjük időnket vidáman. Ezek a létesítmények egyre több játékkal bővülnek mindenütt, amelyek között felnőttként mi is találhatunk nekünk tetszőt, gyermekünk pedig biztos, hogy jó néhány eszközzel kellően kifáraszthatja magát, és új élményekkel gazdagodva térhet haza. Mivel többségünk minden hétköznap dolgozik, ezért célszerű a programokat hétvégére időzíteni, amikor a kalandparkok estig nyúló nyitvatartási idővel várnak bennünket. Útnak indulhatunk családi körben, de mehetünk barátainkkal, ismerőseinkkel együtt is, csoportot alkotva. Így még izgalmasabbá tehetjük a mindannyiunk részéről várva várt órákat.

 

Egyedi játékokkal, kedvező árakkal, és speciális szolgáltatásokkal várjuk a kalandparkok körében közkedvelt, és sokak számára ismert Orczy Kalandparkunkban. Páratlan kikapcsolódás lehet egész családja számára, ha itt töltenek időt még az őszi iskolakezdés időszak előtt. Felnőttek és gyermekek számára is nyújtunk érdekességeket, így biztos, hogy senki sem fog unatkozni. Hétvégi családi program keretein belül is feledhetetlen szórakozásban részesülhet. További részletekért látogasson el a www.orczykalandpark.hu oldalunkra!

 

Okozzon örömet gyermekének hétvégi családi programmal nálunk! Biztos lehet benne, hogy ennek az ötletnek köszönhetően nagyobb kedvvel indulhat a kicsi számára az iskolakezdés! Szolgáltatásainkkal kapcsolatban a 06-20-2939990 –es telefonszámunkon tud érdeklődni. Kérdéseire készséggel adunk választ.

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
28821416 - varicose veins. macro.
Hogyan harcolhatunk a visszerek ellen?

Visszér: megkeserítheti a mindennapokat, de nem kötelező vele együtt élnünk, hiszen tehetünk ellene! A visszér sokunknak ismerős probléma, mely nem...

Close