Kövess minket!
  
     

Előzze meg a kellemetlenségeket megbízható kéménytisztítással!

Előzze meg a kellemetlenségeket megbízható kéménytisztítással!
2019, január 24.

Problémái vannak a fűtési rendszerrel? Netán túl sokat fizet, és nincs megelégedve a hőmérséklettel az otthonában? Ha még nem gondoskodott a kéménytisztításról, itt az ideje. Ez a feladat nem elhanyagolható, hiszen komolyabb nehézségei is adódhatnak miatta.

A meleg otthon és a kellemes munkakörnyezet biztonságot jelent mindegyikünk számára. Egyre kevesebb munkával és nehézséggel jár a fűtési rendszerek üzemeltetése, hiszen a modern technika gondoskodik erről. Azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a biztonság nem automatikus. A tüzelőberendezés és a kémények állapotának vizsgálata elengedhetetlen, a kémény használatba vétel előtti műszaki vizsgálata, majd a rendszeres kéménytisztítás pedig nélkülözhetetlen. Fontos, hogy tapasztalt szakemberekre bízzuk a feladatok teljesítését.

Hozzáértéssel, tapasztalattal és korszerű eszközök alkalmazásával látjuk el a kéménytisztítási feladatokat és más teendőket. A Filantrop Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt az ország több területén. Akár természetes személyként, akár gazdálkodó szervezet vezetőjeként tart fenn székhelyként, vagy telephelyként igénybe vett ingatlant, számíthat megbízható segítségünkre. Az időközönként nélkülözhetetlen kéménytisztításon kívül ellátunk más teendőket is. Hatékonyan támogatjuk a gazdaságosabb és környezettudatosabb fűtési rendszer működtetésében. Gyakorlott, profi munkatársainkkal végezzük a műszaki vizsgálatokat. Amennyiben ránk bízza a kéménytisztítást és az egyéb fontos teendőket, hosszú időn keresztül elégedett lehet. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.filantrop.org internetes oldalunkon!

Gondoskodjon ingatlana és a környezetében tartózkodó emberek biztonságáról! Működtessen megbízható fűtési rendszert, és tartsa melegen épületeit költséghatékony módon! Jelezze felénk kéménytisztítási igényét, és bízza ránk a feladat szakszerű, alapos elvégzését! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-76-322-321-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
repulosutak.com.19jan
Lepje meg magát egy olaszországi utazással!

Még nem tudja, hova utazzon ebben az évben? A tervei között szerepel egy olaszországi utazás? Nagyszerű élményekkel gazdagodhat, és kényelmesen,...

Close