Kövess minket!
  
     

Előzze meg az iskolai nehézségeket év eleji felkészítéssel!

Előzze meg az iskolai nehézségeket év eleji felkészítéssel!
2018, szeptember 3.

Szeretne gyermekének segíteni, ugyanis problémái voltak a tanulással az előző évben? Netán saját részére keres megoldást annak érdekében, hogy ne legyenek nehézségei a tanévkezdést követően? Év eleji felkészítéssel eredményesen kezdődhet az ősz. A matek és a fizika nem a legkönnyebb tantárgy, ezért érdemes időben tenni a sikerért. Nagy tapasztalattal rendelkező magántanár támogatásával kiváló év eleji felkészítésben részesülhet.

Az iskola folyamatosan tartogat újdonságokat. Bárkinek okoz gondot az ismeretek elsajátítása, fontos, hogy minél hamarabb segítséget kérjen. Nem szabad sokat várni, ugyanis egyre több a tananyag, és minél nagyobb a hiányosság, annál nehezebb lesz a soron következő feladatok megoldása. Év eleji felkészítéssel sokat lehet tenni a sikerért. A matematika és fizika korrepetálás óriási támogatást nyújthat. Attól függően, hogy melyik tantárggyal van gond, igényelhető a hatékony év eleji felkészítés. Tisztában kell lenni a hiányosságokkal, és ezek pótlását, majd gyakorlását követően a magasabb szintű feladatok is megoldhatóvá válnak. Speciális módszereket alkalmazó, felkészült magántanár támogatásával gyorsan elérhető a kitűzött cél, és könnyebben teljesíthetőek a következő félévek követelményei is.

Alapos év eleji felkészítésen vehet részt, ha jelentkezik hozzám, Lipovszky Péter magántanárhoz. Matematika és fizika korrepetálást is vállalok, és úgy gondolom, hogy legfontosabb a hiányosságok pótlása, az eddigi tudás megerősítése, ezt követően pedig célszerű teljesen új példákkal ismerkedni. Hatékony módszert alkalmazok, mindent megteszek annak érdekében, hogy gyermeke rövid időn belül érjen el kiváló eredményeket. Tudjon meg többet az év eleji felkészítés előnyeiről, és olvasson részletesen tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu weboldalamon!

Amennyiben gyermeke számára keres megbízható magántanárt, forduljon hozzám bizalommal! Vegye fel velem a kapcsolatot a 06-70-532-4476-os telefonszámomon, vagy írjon nekem üzenetet a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címemre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
parkanydiszkont.com
Költséghatékony árnyékolót keres? A műanyag redőnynél nem találhat jobbat!

Nehézségei adódtak a nyáron, ugyanis nem biztosított a megfelelő árnyékolás? Netán szeretne a hidegebb hónapokban költséghatékonyan élni? Kiváló minőségű árnyékolástechnikai...

Close