Kövess minket!
  
     

Érzékeny bőr ápolása

Érzékeny bőr ápolása
2014, március 17.

Az orvostudomány az érzékeny bőrt a következő módon határozza meg: az a típusú bőr, amely kisebb ellenállást mutat az ingerlő behatásokkal szemben, melyekre más-más módokon reagál: kipirosodás, duzzanatok, kiütések és ekcémás tünetek. Az érzékeny bőrt számos külső és belső tényező meghatározza, befolyásolja, például különféle betegségek (vese- és májbetegségek, cukorbetegség), lúgok és oldószerek, az UV sugárzás, tisztálkodási szokások, kezelések és beavatkozások (szolárium, méregtelenítő beavatkozások, stb.).

A megfelelő megoldás

Modern világunkban és a stresszes életmódnak köszönhetően megszaporodtak azok a befolyásoló tényezők, melyek negatív hatásokat gyakorolhatnak az érzékeny bőrre mind a nők, mind a férfiak körében. A különböző, napjainkban már népbetegségnek számító bőrbetegségekre való hajlam, melyek a helytelen életmód következményei, a klímaváltozás, a stressz mind kiváltó okai lehetnek a bőrfelület érzékennyé válásának, hiszen ha szervezetünkben felborul az egyensúly, az testünk külső felületein is nyomot hagy. A mindennapi tisztálkodás és ápolás során törekedni kell ennek az egyensúlynak a visszaállítására és megtartására ezzel szinten tartva érzékenységünket és a regeneráló képességet. Napjainkban a legtöbb gyártó törekszik azoknak a termékcsaládoknak a kifejlesztésére és forgalmazására, melyek a megfelelő hatóanyagokat és vitaminokat tartalmazzák az egyéni tüneteknek megfelelően.

Válassza a minőséget!

A Rémy Laure professzionális és minőségi kozmetikai termékei széles palettán kínálnak szépségápoló szereket a különféle igényeknek megfelelően. Az érzékeny bőrtípusra kifejlesztett 99%-ban organikus természetes anyagokat tartalmazó készítményei, melyek tartósítószer, illetve mesterséges illat- és színezőanyag mentesek, ideálisak a rendszeres használatra, mivel hozzájárulnak a bőr karbantartásához, megfelelő regeneráló képesség fenntartásához. Termékcsaládunk tartalmaz tisztító, hidratáló és táplátó kozmetikumokat az érzékeny bőr ápolásához, melyekről bővebb tájékoztatást a www.remylaure-athome.hu weboldalon olvashat, valamint online felveheti velünk a kapcsolatot, továbbá kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a 30/948-3359-es és a 30/349-3736-os telefonszámon is.

Gondoskodjon érzékeny bőréről és meglátja, meg fogja hálálni!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
bolt.biopiac.info
A szépség belülről fakad vagy kívülről is?

Mindannyian ismerjük ezt a már csontig lerágott mondást. Nagyanyáink is folyamatosan azt szajkózták, hogy ne használjunk annyi kencét, mert elcsúfítjuk...

Close