Kövess minket!
  
     

Esküvőjét akár pénteki napon is tarthatja!

Esküvőjét akár pénteki napon is tarthatja!
2016, május 3.

Úgy döntöttek a párjával, hogy esküvőjük napját nem a megszokott módon szombatra, hanem ettől eltérően szeretnék tervezni? Lehetősége van akár pénteki esküvőt is tartani, és az egyediséget tovább fokozhatja, ha egyedülálló, kültéri esküvői helyszínt választ a nagy napra.

Az esküvő életünk egyik legkiemelkedőbb, legmeghatározóbb eseménye. Nagyon sok teendővel jár a szervezés, legfontosabb közülük a dátum megjelölése, és az esküvői helyszín kiválasztása, majd lefoglalása. Ha magára a napra gondolunk, mindenkinek szombat jut eszébe, ugyanis rendszerint ekkor tartják a lakodalmakat. Napjainkban viszont már egyre többen döntenek a pénteki esküvő mellett, ugyanis számtalan előnnyel járhat. Az esküvői catering szolgálat, és más szolgáltatók, így az éttermek, a zenekarok, a fotós, a sminkes, a fodrász sokkal könnyebben áll rendelkezésünkre, még akkor is, ha esetleg késve látunk neki a szervezésnek. A szombati napokon mindenütt nagyobb a tolongás. A vendégek esetében is szerencsésebb lehet a pénteki esküvő, hiszen az egész hétvége alatt jobban ki tudják magukat pihenni a következő, dolgozói hétre készülve. Amennyiben szabadtéren szeretnénk tartani a ceremóniát, az esküvői helyszín pontos kiválasztásánál érdemes olyat keresni, ahol erre lehetőséget adnak gyönyörű szép környezetben, ugyanakkor rossz idő esetén a beltéri vagy fedett rész is megoldható.

Akár beltéri, akár pedig szabadtéri esküvőt szeretne, Diófa Étterem és Rendezvényházunk igazán különleges esküvői helyszínül szolgál. Nem kell messzire utaznia vendégeivel a fővárostól, és mégis természetes, zöld övezetben találhatják magukat. Esküvői catering szolgálatunk által egyedülálló szervezésben és lebonyolításban lehet része, pénteki esküvő megrendezése esetén is. Tudjuk, hogy minden egyes esküvő eltér egymástól, és igyekszünk tevékenységünkkel maximálisan hozzájárulni a tökéletességhez. A www.mifaker.hu weboldalunkon informálódhat széleskörű szolgáltatásunkról.

Ünnepelje élete legszebb napját a hagyományoktól eltérően akár pénteki napon! Csodálatosan szép esküvői helyszínnek válassza Diófa Étterem és Rendezvényházunkat, ahol szabadtéren is lebonyolításra kerülhet a ceremónia! Felmerülő kérdéseire szívesen adunk választ, ha felhív bennünket a 06-30-7322531 –es telefonszámunkon, vagy ír nekünk az info@diofa-etterem.hu e-mail címünkre.

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
valid.hu
A fogorvosi eszközök félelmetesek, vagy sem?

A legtöbb gyerek, de olykor felnőtt sem szeret fogorvoshoz járni. A fúró kellemetlen hangja, az előttünk bennlévő pácienstől kiszűrődő zajok,...

Close