Kövess minket!
  
     

Év eleji mágikus hetes – 7000 Ft készpénz minden sikeres ferezis esetén!

Év eleji mágikus hetes – 7000 Ft készpénz minden sikeres ferezis esetén!
2020, január 29.

Sajnos hazánkban kevesebb ferezis, vagyis vérplazmavétel történik, mint amennyire szükség lenne. A véradás fontosságával a legtöbben tisztában vannak, azonban az átlagemberek számára a ferezis egy sokkal kevésbé ismert eljárás. Emiatt sokan tartanak is az elsőre ijesztően hangzó plazmavételtől, pedig egyetlen ferezis is sokat segít, ráadásul most az év eleji mágikus hetes akciónk keretein belül 7000 Ft készpénzt adunk sikeres plazmavétel esetén.

A levett vérplazma rengeteg gyógyszer előállításához is szükséges, de gyakran használják nagyobb vérzést okozó műtétek esetén, égési sérülések gyógyításához, illetve véralvadási zavarban szenvedő betegek kezeléséhez. A ferezis nem fájdalmas, a vérvételhez hasonlóan egyetlen tűszúrással jár. Fontos tudni, hogy ez az eljárás még kevésbé terheli meg a szervezetet, mint a véradás, hiszen a plazmát egy gép segítségével kivonjuk a vérből, majd ezután vissza is juttatjuk a levett vért, amiben még rengeteg, a szervezet számára szükséges anyag található. Emiatt a regenerálódásra csupán néhány napra van szükség, és 365 nap, vagyis egy év alatt akár 45 ferezisre is van lehetőség. A törvény nem ír elő érte kötelezően adandó fizetséget, azonban, aki nálunk sikeres ferezisen vesz részt, annak azonnali 7000 Ft készpénz üti a markát! Az akció január 2-től március 14-ig tart, és a 7000 Ft-os költségtérítésen felül még 1100 Ft értékű Plazma Pontot is adunk. Így akár a havi 95000 Ft is elérhető! Természetesen nem szabad megfeledkezni arról a jó érzésről és büszkeségről sem, hogy a ferezissel segíthetünk egy embertársunkon, adott esetben megmenthetjük vele valakinek az életét.

Fontos tudni, hogy mi kevesebb plazmát veszünk le, mint más cégek. Így nem csak a ferezis ideje rövidül le, hanem a regenerálódás is sokkal gyorsabb lesz. Amennyiben szeretne részt venni plazmaadáson, illetve további kérdése lenne a ferezissel kapcsolatban, bátran keressen fel minket a 06 (30) 785 8750-es telefonszámon vagy írjon üzenetet a honlapunkon keresztül! Jöjjön el könnyen megközelíthető központunkba, és használja ki az év eleji mágikus hetes akciónkat!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
fashionablekids_hu_20200117
Ajándékozzon gyermekének divatos és kényelmes Lego Ninjago ruhát!

Folyamatosan cseréli gyermeke ruhatárát, ezért mindig szüksége van új termékekre? Az időjárásnak megfelelő, kényelmes és stílusos öltözetet keres? Sok időt...

Close