Kövess minket!
  
     

Ezoterikus képzések: A kristálygyógyászat

Ezoterikus képzések: A kristálygyógyászat
2017, július 31.

A modern orvostudomány soha nem látott fejlődést mutat napjainkban, új gyógyszerek, forradalmi gyógymódok, sikeres kezelések születnek. Mégis sokan fordulnak inkább az alternatív gyógymódok felé és a természet erejével, ősi módszerek segítségével igyekeznek szellemileg, lelkileg kiteljesedni vagy fizikai gyógyulást találni.

A kristálygyógyászat is ezek közé az alternatív gyógymódok közé tartozik, amit akár a vállalkozó szelleműek ezoterikus képzés keretein belül is elsajátíthatnak, megtanulhatják az alapjait a kristályokkal történő bánásmódnak. De mit is jelent pontosan a kristálygyógyászat mire jó és honnan ered?

Az alternatív gyógyászat lényege, hogy a gyógyító az, aki beindítja a testi vagy éppen lelki folyamatokat, azokat, amik a gyógyulás irányába hatnak. Gyakran szükség van kiegészítő eszközre ezekhez a változásokhoz, ingára, növényekre vagy éppen kristályokra.

A szellemtudományokban a kristályok magasabb szinten helyezkednek el, mivel nekik már nem csupán fizikai, de étertestük is van. Rezgéseket vesznek fel és adnak le, ezek a rezgések pedig a puszta akarattal megsokszorozhatóak. Ennek segítségével pedig a kristálygyógyító képes a pácienst kimozdítani abból a negatív testi vagy lelki, szellemi állapotból, amiben van és így meggyógyítani.

A kristálygyógyászat alkalmas a stressz oldására, de segít, hogy elmerüljünk önmagunkban, meditáljunk vagy egyszerűen egy betegségből felgyógyuljunk. Minden kristálynak más tulajdonsága van, eszerint lehet őket használni is. Például az ametiszt hat a bélre, a sárga topáz az agyműködésre vagy az aventurin a szívre, de a türkiz gazdagságot hoz, a hegyikristály pedig megkétszerezi az elektromágneses mezőnket. A páciens tünetei határozzák meg, milyen kövekre van szüksége, a köveket pedig a megfelelő csakrapontokra helyezi a gyógyító.

Ha szeretne ezoterikus képzéseken részt venni, és többet megtudni a kristálygyógyászatról, akkor a legjobb helyen jár! Látogasson el honlapunkra, a www.szellemszive.hu –ra, és tájékozódjon szolgáltatásaink részleteiről! Kérdéseivel bátran fordulhat hozzánk a 06-70/329-4960 telefonszámon, valamint az info@szellemszive.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Gyermek táborok a Seholsziget Élményparkban!
Gyermek táborok a Seholsziget Élményparkban!

Nyáron, amikor az iskola csak a fakuló emléknek tűnik csupán, rengeteg lehetőség van arra, hogy egy gyerek szabadon, féktelenül, kreatívan...

Close