Kövess minket!
  
     

Fakitermelő és motorfűrész kezelő tanfolyam: egy lehetőség, hogy változtasson!

Fakitermelő és motorfűrész kezelő tanfolyam: egy lehetőség, hogy változtasson!
2017, szeptember 28.

Az életben sokféleképpen lehet előrejutni, de egyvalamivel biztosan nem fogunk rosszul járni: az új dolgok megtanulása, az új készségek elsajátítása szinte mindig kifizetődő! Szeretnénk szakmát váltani, szeretnénk több lábon állni? Ha belevágunk egy hosszabb-rövidebb tanfolyamba, akkor hosszú távon tudjuk kamatoztatni a már megszerzett elméleti és gyakorlati tudásunkat, és akár egy egészen új területen is el tudunk helyezkedni! Egy ilyen opció például a motorfűrész kezelő, illetve a fakitermelő képzettség megszerzése, amit egy fakitermelő és motorfűrész kezelő tanfolyamon szerezhet meg!

A motorfűrészt elsősorban az erdészet tevékenysége során használják, ennek megfelelően ha valaki ismeri a motorfűrészt, és magabiztosan, ügyesen tudja használni, nem okoz nagy kihívást elhelyezkednie a fakitermelés, illetve az erdészet területén. A jó szakemberre mindig, mindenhol van kereslet! A fakitermelő és motorfűrész kezelő tanfolyam elvégzésével azonban egyéb lehetőségek között is válogathatnak azok, akik fával szeretnének dolgozni. Tökéletes lehetőséget nyújtanak kertészeti tevékenységek is, hiszen a túl hosszúra nőtt ágakat, az elhalt, vagy beteg fákat motorfűrésszel kell eltávolítani. De nem csak egy kertépítéssel, kertrendezéssel foglalkozó cégnél találhat állást, aki tud bánni a motoros fűrésszel: az építkezéseken is jól jön, ha valaki tisztában van azzal, hogyan használja ezt az eszközt! Aki ért az ácsoláshoz, elsajátíthatja egy tanfolyamon a motorfűrész kezelés fortélyait is, így pedig sokoldalúbbá válhat a munkájában! Ajánljuk még tűzoltók, katasztrófavédelem területén dolgozók részére is! Gondolja át, és jelentkezzen!

A www.tapis-oktatas.com weboldalon mindent megtudhat aktuális tanfolyamainkról, köztük a fakitermelő és motorfűrész kezelő tanfolyamunk részleteiről is! Amennyiben olyan tanfolyamot keres, ahol valóban felkészítik, és valódi tudást szerezhet mind gyakorlati, mind elméleti téren, keressen minket bizalommal! Megadott elérhetőségeinken minden fontos részletet megtudhat a képzéssel, illetve a jelentkezéssel kapcsolatban, csak hívja a +36-1-791-2525-ös telefonszámot, illetve írjon az info@tapis-oktatas.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Szabadesés élmény: tandemugrás a szabadságba!
Szabadesés élmény: tandemugrás a szabadságba!

Sokaknak vannak olyan visszatérő rémálmaik, amikben tehetetlenül zuhannak lefelé, miközben borzalmas érzések tartják fogva őket. Ezek az álmok cseppet sem...

Close