Kövess minket!
  
     

Farkas szimbólum tetoválásának jelentősége

Farkas szimbólum tetoválásának jelentősége
2016, március 2.

Konkrét elképzelése van, és szeretné bőrén látni minél hamarabb kedvenc szimbólumát? A tetoválás készítését mindenképp megfelelő szaktudással rendelkező emberre bízva, speciális tetováló szalonban kérje! Érdemes alaposan átgondolni, és megbeszélni az ábrával kapcsolatos elképzeléseket, hiszen a tetoválások egyedire alakítva még inkább közel állhatnak hozzánk.

Az emberek már az ősidők óta jelentőséget tulajdonítanak a szimbólumoknak, és sokan használni igyekeznek erejüket. Rengeteg jelkép az indiánok kultúrájához köthető, amelyek a fizikai valóságban képesek lehetnek hatást gyakorolni akár a szellemi környezetünkre is. Az egyik leginkább kedvelt szimbólum a farkas képe.

Ez az állat olyan energiát képvisel, ami által erőt meríthetünk, segítséget, válaszokat is kaphatunk a számunkra fontos kérdésekre. Összefüggésbe hozható a családdal, a védelemmel, a jó vezető képességgel. A farkasokat érdemes más szemszögből megközelítve is említeni, hiszen a régmúltban az emberek tanítójának nevezték őket. A vadászat módjának elsajátítása, a túlélés szabályainak ismerete, a saját élet árán való küzdelem hozzájuk fűzhető. Sokan hisznek benne, hogy a farkas spirituális energián át segíthet az élet több területén. Akik túlélő típusnak tartják magukat, szintén kiemelten kedvelik a farkas jelképét, amit tetoválás formájában is gyakran kívánnak erősíteni. Tetoválás készítés alkalmával, amennyiben farkast választunk, valószínűleg az alábbi jelentések valamelyikét tartjuk kiemelten fontosnak: család, hűség, erő, hatalom, de találkozhatunk más tulajdonságokkal is, ami a viselőjére, és a farkasokra is jellemző.

Bármilyen motívum mellett dönt, tetoválás készítés esetén kiváló eszközök alkalmazásával, otthonos környezetben várjuk Sun City Tattoo & Piercing Stúdiónkban! A minőségi alapanyagok felhasználását, a higiéniai követelmények betartását nélkülözhetetlennek tartjuk. Minden egyes tetoválás készítésénél megbeszéljük vendégünkkel az elképzeléseit, igényeit, és ha szükséges, ötletekkel is segítünk, hogy teljes mértékben elégedett lehessen a végeredménnyel. A www.tattooszeged.hu honlapunkon betekintést nyerhet eddigi munkáinkba, valamint piercingek behelyezéséről is részletesen informáljuk.

Ismerje meg közelebbről a különféle jelentéssel bíró szimbólumokat, és válassza ki az Önhöz legközelebb állót! Tetoválás készítése céljából kérje tetováló szalonunk segítségét, ahol megvalósítjuk elképzelését! Kérdései esetén várjuk megkeresését a tattooszeged@gmail.com e-mail címünkön, és a 06-30-8586466–os telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Motorolaj
A motorolaj megfelelő kiválasztása és cseréje

Milyen gyakran szükséges a motorolaj cseréje, és egyáltalán milyen terméket válasszunk pontosan, ami autónk számára a legmegfelelőbb lesz? Ha tanácstalanok...

Close