Kövess minket!
  
     

Fejlessze gyermeke algoritmikus gondolkodását játékosan a Scottie Go! társasjátékkal!

Fejlessze gyermeke algoritmikus gondolkodását játékosan a Scottie Go! társasjátékkal!
2018, október 1.

Hatékony és érdekes megoldást keres annak érdekében, hogy könnyedén tudja iskolás, vagy óvodás csoportja analitikus gondolkodását fejleszteni? Költséghatékonyan, egyszerűen használható, ugyanakkor színvonalas játékra van szüksége? A Scottie Go! társasjátékkal eredményes lehet. Egyénileg és csoportban is foglalkoztathatja a gyerekeket. Bármennyi felhasználói fiókot létrehozhat, így egyesével követheti a kicsik fejlődését.

Egyre nagyobb szükség van arra, hogy minél hamarabb megismerkedjünk a programozás világával. A gyerekeket már egészen kicsi koruktól kezdve taníthatjuk. Játékos módon fejleszthetjük tudásukat. A nemrég megjelent Scottie Go! társasjáték lehetővé teszi, hogy a kicsik könnyedén ismerkedhessenek a programozás alapjaival. Óvodában, iskolában, otthon és a különféle szakkörökön egyaránt bevezetheti a gyermekeket ebbe a nagyszerű, játékos világba.

Scottie Go! iskolai változatot és Scottie Go! Basic, 4 éves kortól használható játékokat nyújtunk a Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. munkatársaiként. Új, hatékony megoldást kínálunk az algoritmikus gondolkodás fejlesztése céljából. A Scottie Go! Basic változat kifejezetten a 4-5 éves korosztály számára lett kialakítva. A karton elemek és a játéktábla nagyobb méretűek, színesebbek, így megfelelően igazodnak a kicsik vizuális és formai igényeihez. Nem szükséges az alkalmazáshoz a számokat és betűket ismerni. Három feladattípust játszhatnak végig a gyerekek. A Scottie Go! iskolai változat 6 éves kortól ajánlott. Több programozási alapelvet és fogalmat ismerhetnek meg a kisiskolások. Egyénileg, csoportban, vagy szakkörön egyaránt eredményesen fejlesztheti a kisgyermekek analitikus gondolkodásmódját. Tudjon meg többet termékeinkről a www.klett.hu internetes oldalunkon!

Készüljön az óvodai, vagy iskolai foglalkozásokra egyedülálló játékkal! Ismertesse meg a kicsikkel a Scottie Go! nagyszerű világát, és fejlessze a gyerekek analitikus gondolkodását hatékonyan! Bármilyen kérdése merül fel, vagy szeretné észrevételét megosztani, keressen bennünket elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-1-486-1771-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a klett@klett.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Érezze magát felszabadultan divatos, őszi női ruhákban!
Érezze magát felszabadultan divatos, őszi női ruhákban!

Megfelelő ruhadarabokat keres az őszi napokra ruhatárában, azonban nem igazán jár sikerrel? Változott a mérete, vagy csupán új kellékekre vágyik?...

Close