Kövess minket!
  
     

Fékhatás mérése a kifogástalan műszaki állapot érdekében

Fékhatás mérése a kifogástalan műszaki állapot érdekében
2015, szeptember 2.

A biztonságos közlekedéshez több feltételnek meg kell felelnie a járműnek. Ilyen alapfeltétel a fékhatás megfelelő működése is. Ahogy a többi alkatrész ellenőrzése sem elhanyagolható, így a fékek állapota sem, időszakosan mindenképp mérni kell a fékhatást.

A mozgó gépjármű megállításához köztudattan fékre van szükség. Ennek a rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen, hiszen biztonságosan csak úgy lehet közlekedni, ha teljes mértékben rendben van a műszaki állapot. A fékrendszer ellenőrzése során tisztában lehetünk azzal, hogy milyen állapotban vannak a fékek. Nem megfelelő működés esetén leggyakrabban a kopó alkatrészek cseréjére kerülhet sor.

A fékhatás mérése úgy történik, hogy a hozzáértő szerelő a fékpadra áll a járművel, és mérőműszerrel lesz megállapítva a fékhatás. Csak bizonyos százalékban térhet el a két fékerő az első és a hátsó tengelyen. A fékút a sebesség növekedésével nő, és ezt más külső tényezők is befolyásolják. Ilyen a változó útviszony, valamint a gumik állapota. Ezért fontos, hogy a gumiabroncsok ne legyenek sérültek. A helyes műszaki állapotot tekintve ugyanolyan mérvadó a gumik rendszeres ellenőrzése is. Mindig használjunk az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat. Nagy számban állnak rendelkezésünkre szervizek, ahol precízen végeznek állapotfelmérést, javítást.

Az AR-GO Abroncs Bt. teljes körű szolgáltatást nyújt a szervizelés terén. Nálunk elvégeztetheti a fékhatás mérést, vásárolhat kiváló minőségű gumiabroncsokat, és vállaljuk a műszaki vizsgáztatást is. A felmerülő kérdésekre mindig megpróbálunk részletesen válaszolni, annak érdekében, hogy a hozzánk tanácsért fordulók minden kétség nélkül közlekedhessenek tovább biztonságosan. Állandó kedvezményekkel, közvetlenül a gyártótól beszerzett, minőségi termékekkel várjuk a www.ar-go.hu weboldalunkra látogatókat.

Induljon útnak gépjárművével magabiztosan, teljes biztonságban! Keresse fel kollégáinkat, és várakozás nélkül ellenőriztesse a fékhatást!

E-mail címeinkre az argoabroncs@t-email.hu és az argoabroncs1@t-email.hu –ra várjuk üzenetét. A www.ar-go.hu oldalon pedig több elérhetőséget is talál, ha szeretne elérni minket!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
akrilux.hu
Corian pultok a vendéglátóiparban

Egyedi megjelenést szeretne elérni üzletében úgy, hogy eközben a dolgozók munkáját is könnyebbé teszi? Az igény szerint kialakítható, és változó...

Close