Kövess minket!
  
     

http://eletvitel.hu/felujitja-otthonat-helyezze-biztonsagba-butorait-maganraktarban/

http://eletvitel.hu/felujitja-otthonat-helyezze-biztonsagba-butorait-maganraktarban/
2018, január 30.

Felújítani mindennapos dolog, de nem kerül rá sor túl gyakran, csak ha valóban szükség van rá. Amikor eljön a házfelújítás, lakásfelújítás ideje az a munkálatoktól – festés, mázolás, kábel csere, burkolat csere, átépítések, és még sorolhatnánk – függően akár hónapokig is eltarthat. Egy teljes körű felújításhoz arra is szükség van, hogy a tulajdonosok egy időre elhagyják az otthonukat, és ideiglenes szállást találjanak maguknak. Sok esetben a bútorokat is el kell szállítani, és egy átmeneti helyen raktározni, ha nem szeretnénk, hogy valami bajuk essen, vagy rosszabb esetben ki kelljen dobni őket.

Hová lehet a holmit és a bútorokat elköltöztetni a felújítás idejére? Egy padlás, vagy egy garázs, esetleg egy pince ideális hely lehet erre a célra, de még ha van is, lehet, hogy nincs benne elég hely mindennek. Egy magánraktár bérlésével viszont már biztosan el tudjuk helyezni az ingóságainkat!

Kiadó raktárakat Törökbálinton és Budapesten is talál, ahol ideiglenesen biztonságba tudja helyezni bútorait, tárgyait, ruháit. Kiadó raktáraink két hétre, vagy akár több hónapra is kibérelhetőek, ez idő alatt pedig természetesen gondos őrizet alatt állnak. Különböző méretekben kínálunk tároló helyiségeket a doboznyitól a szoba nagyságúig, így garantáltan Ön is megtalálja azt a kiadó raktárat, ami bútorai tárolására is alkalmas. Amennyiben nincsenek eszközei a csomagoláshoz, mi biztosítjuk Önnek, sőt, külön díjazás ellenében rakodó személyzetet is igénybe vehet tőlünk! Praktikus, biztonságos és megnyugtató megoldás a magánraktár bérlése, hiszen már csak el kell menni a dolgainkért, ha vége a felújításnak. Megfizethető áron, megközelíthető távolságra, ideális körülmények között tárolhatja vagyontárgyait magánraktárban!

A www.maganraktar.com weboldalon utánanézhet minden fontos részletnek, és eldöntheti, mikor és milyen magánraktárat bérelne nálunk! Ha kérdése van, az info@maganraktar.com e-mail címen, vagy a 06-70-944-8080-as telefonszámon örömmel válaszolunk Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Az esővíznek is több élete van!
Az esővíznek is több élete van!

Önnek mi jut eszébe az esőről? Nekünk az esővíz hasznosítás! Az esővíz nem csupán arra jó, hogy a kertet, a...

Close