Kövess minket!
  
     

Fogápolási kisokos: Mikor, mit és miért alkalmazzunk?

Fogápolási kisokos: Mikor, mit és miért alkalmazzunk?
2016, augusztus 12.

Érdekes, hogy mennyit fejlődik a tudomány, mégis mekkora felhangot kap még manapság is a megfelelő higiénia fontossága. Hogy ez miért van? Egyfelől, mert az eltorzult és felgyorsult világképbe nem minden esetben gyömöszölhető bele, ez az „elhanyagolható” információ, másfelől, mert a fiatalabb generációk, már nem azokon a platformokon érdekeltek, ahol ez a téma felmerülhet. A fogápolás talán még sosem volt ennyire égető probléma, mint manapság!

Valljuk be őszintén, a fogászat nem tartozik senkinek sem a kedvenc helyei közé. Ide nem látogat az ember unalomból vagy kedvtelésből, inkább, csak ha a szükség szólítja. Bár a modern fogászati eljárások jóval kecsegtetőbbek, mint hajdanán, mégis a kellemetlen élményekkel társítjuk ezt a fogalmat. Ahhoz azonban, hogy ne kelljen minden héten a fogászaton ülni, és rettegve várni, hogy mit fognak csinálni a hibás fogainkkal, fontos, hogy betartsuk a megfelelő fogápolási szabályokat!

Nézzük tehát azt a fogápolási rutint, melyet már kisgyermek korunk óta, szükséges lenne napi szinten alkalmazni, fogaink védelmének érdekében:

  • Fogmosás – bár ez a téma gyakran vált ki szélsőséges nézeteket, miszerint nincs is rá szükség, vagy ellenkezőleg, napjában többször is el kéne végezni, a reális információk alapján a napi kétszeri fogmosás a javallott. Ezt főként reggel és este kéne megejteni! Természetesen a megfelelő fogkefe és fogkrém társaságában!
  • Fogápolás – ide tartozik a rendszeres szájvíz alkalmazása, a megfelelő fogmosási kiegészítés, mint a fogselyem, illetve a rágógumi, vagy más fogtisztító használata!

Ha ezeket rendszeresen és rutinszerűen alkalmazzuk, kisebb eséllyel kell ellátogatnunk a fogászatra! Természetesen léteznek olyan problémák, melyekre ezek sem nyújtanak megoldást, mint a fogszabályozás, fogfehérítés és a szájsebészeti beavatkozások! Ha azonban a megfelelő fogorvost keressük fel, rájövünk, hogy ezek az eljárások sem annyira kellemetlenek, viszont a végeredmény, mindenért kárpótol bennünket!

Látogasson el Ön is honlapunkra a www.dralkonyi.com-ra, és ismerje meg szolgáltatásainkat közelebbről! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a +36 (20) 9358-691-es számon, illetve e-mailben az info@dralkonyi.com címen. Velünk a fogápolás kellemes élménnyé változik!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
füstölőkről
A füstölők rövid története

A füstölőkről ma már mindenki hallott, és valószínűleg már mindenki érezte is az illatukat, hatásukat is, a füstölők azonban nem...

Close