Kövess minket!
  
     

Foglalja le szállását Valentin napra már most!

Foglalja le szállását Valentin napra már most!
2019, január 22.

Szeretné párját a szerelmesek napja alkalmából meglepni? Esetleg együtt tervezik a program szervezését? Valentin napra a szabad szálláshelyek gyorsan elfogynak, ezért érdemes időben tájékozódni. Egy soproni vendégházban nagyszerűen érezheti magát, és akár különleges programokon is részt vehet.

A közelgő Valentin nap minden pár számára kiemelkedő eseményt jelent. Ilyenkor meglepjük szerelmünket valamilyen kedves ajándékkal, és ha tehetjük, együtt pihenünk, vagy programot szervezünk. Különféle lehetőségek széles tárháza vár ránk mindenütt. A legjobb ötlet, ha elutazunk az ország valamelyik szép részére. Ha még nem jártunk Sopronban, vagy szívesen látogatnánk vissza, érdemes soproni szállás után nézni. Ebben a városban igazán jól érezhetjük magunkat, bármilyen igényeink vannak. A Valentin nap kiválóan alkalmas arra, hogy még több időt fordítsunk párunkra, és magunk mögött hagyjuk a rohanó hétköznapokat. Dönthetünk úgy, hogy az adott napon, vagy egy közeli hétvégén feledkezünk meg a mindennapokról, de egy soproni vendégházban tökéletesen érezhetjük magunkat. Zöld környezetben, mégis a látnivalókhoz közel szállhatunk meg. Elképzeléseinknek megfelelő szobát választhatunk, és érdeklődési körünk szerint látogathatjuk a különböző programokat, vagy vehetjük igénybe a rendelkezésünkre álló szolgáltatások bármelyikét. Sokan indulnak a Valentin napon kikapcsolódni, ezért érdemes a soproni szállást már most lefoglalni.

Az Amethyst Stúdió Kft. Magnolia Villája szeretettel várja Önt és párját Valentin nap alkalmából, és az év más részében is. Családias környezetben, otthonosan kialakított helyiségekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk soproni vendégházunkban. Az épület pár perces sétára található a belvárostól, így könnyedén megközelíthetőek a nevezetességek is. Szabadidős és gasztronómiai programok közül válogathat, vagy akár nyugodt pihenés céljából is lefoglalhatja nálunk soproni szállását. Szerezzen bővebb információt az általunk nyújtott lehetőségekről a www.magnoliavilla.hu weboldalunkon!

Biztosítsa helyét soproni vendégházunkban! Érdeklődjön csomagajánlatainkról, és foglalja le akár már most soproni szállását! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-941-4846-os telefonszámunkon, vagy az info@magnoliavilla.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
koltozes-butorszallitas-budapest.hu.19jan
Bonyolítsa le egyszerűen a nemzetközi költöztetést!

Máshol folytatja életét, ezért költözés vár Önre a közeljövőben? Netán üzlete, vagy irodája költözik külföldre, és még nem tudja, hogyan...

Close