Kövess minket!
  
     

Függeszthető virágcserepek teraszunkon

Függeszthető virágcserepek teraszunkon
2015, szeptember 30.

Szereti a rendezett környezetet, a színeket, és a lehető legtöbb gondot fordítja háza körül arra, hogy csinosítani tudja azt? Kiváló ötlet függeszthető műanyag virágcserepekbe helyezett virágokkal gazdagítani ablakait, teraszát.

Minden ember jobban érzi magát otthonában, ha csodaszép dolgok veszik körül, amelyek örömet okoznak. Különböző praktikákkal, változatos kialakítási móddal, és természetesen ezeknek a megfelelő gondozásával ez a vágy könnyen elérhető. Igazán hangulatossá varázsolhatjuk házunk teraszát, ha függeszthető műanyag virágcserepeket vásárolunk, és ezekbe szebbnél szebb virágokat ültetünk. Az ilyen virágcserepekben történő növénygondozásra több figyelmet szükséges fordítani, mint bármilyen más párkányon, földön tartott virágoknál. Amikor kiválasztjuk, hogy pontosan hova akasztjuk őket, célszerű széltől és csapadéktól védett helyek mellett döntenünk. Érdemes a vízfelfogó alsó részt is megoldani, hiszen ezzel megakadályozható a vízcsöpögés a locsolások után. A virágok beültetésénél figyeljünk a nekik kedvező jellemzőknek megfelelően munkálkodni. Egyéb növényekkel való társításnál pedig ügyeljünk a méretekre, a színekre, és a növények igényeire. A virágcserepek felfüggesztésekor járjunk el biztonságosan, gondot fordítva a súlyukra, fejlődésükre. Nem szabad megfeledkezni arról, hogyha túl magasra helyezzük, nehezebb belelátni öntözéskor. Erre megoldás szükséges, mivel így a virágok kiszáradásnak lehetnek kitéve. Minden növénynek más-más igénye van az öntözési rendszerességre, ráadásul a magasban felfüggesztett műanyag virágcserépben élők hamarabb kiszáradhatnak. Fontos a tisztogatás, a vízutánpótlás. A függeszthető műanyag virágcserepek, ahogy az egyéb cserepek is többféle anyagból szerezhetők be. Legnagyobb népszerűségnek a műanyag virágcserepek örvendenek.

A műanyag virágcserepek előnyei:

  • kevésbé törékenyek
  • könnyűek
  • nem szívják el a nedvességet
  • egyszerűen tisztíthatóak

A Bandy Plastics nagy választékban kínál műanyag függeszthető virágcserepeket, sok egyéb növényládán kívül. Kizárólag minőségi termékeket kínálunk, amelyeket futárszolgálatunk által házhoz is kérhet. A www.bandyplastics.hu weboldalon a függeszthető virágcserepeken kívül minden növényültetéshez nélkülözhetetlen kelléket is megtalál.

Tegye teraszát még szebbé, és ültessen függeszthető virágcserepekbe gyönyörű növényeket! Regisztráljon weboldalunkon! Viszonteladóinkat állandó kedvezmény várja. Érdeklődni az info@bandyplastics.hu címen, vagy a 06-70-594-5105 –ös telefonszámon van lehetősége!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
piercingrendeles.hu
Fültágítás az igazi egyéniségeknek

Igen nagy népszerűségnek örvendenek a fültágítók. Többféle méretben van lehetőség választani közülük, és sokan egészen a végletekig elmennek. Ez az...

Close