Kövess minket!
  
     

Fültágítás az igazi egyéniségeknek

Fültágítás az igazi egyéniségeknek
2015, szeptember 30.

Igen nagy népszerűségnek örvendenek a fültágítók. Többféle méretben van lehetőség választani közülük, és sokan egészen a végletekig elmennek. Ez az egyén stílusától, elképzeléseitől függ.

A különböző testékszerek napjainkban már hétköznapi dolognak számítanak. Egyik ilyen a gyakran készíttetett, extrém kinézetű fültágító. Annak ellenére, hogy meglehetősen extrém külsőt biztosít, ez nem riasztja el azokat, akik a fültágító mellett döntenek. A fültágító története egészen az ókorig visszavezethető. A régmúltban jelölésként alkalmazták, vagy a tévhit szerint azért kérték, mert azt tartották, hogy minél nagyobb a fül, annál jobb a hallás. Ez a jelentősége Buddha nevéhez fűződik. Manapság a fültágítót viselők leginkább a különcségüket szeretnék kifejezni a világ felé. Ezek a testékszerek készülhetnek más-más anyagokból, mint például fából, műanyagból, csontból. A fültágításhoz türelem kell, hiszen nem az egyszerű folyamatok körébe tartozik. Szükséges hozzá egy lyuk a fülre, ami nincs túl közel az archoz. Ha begyógyult, máris neki lehet kezdeni a tágításnak. Folyamatosan szabad csak cserélni a tágítót, mindig kicsit nagyobb méretűre, egészen addig, amíg el nem érjük a kívánt méretet. Ha elérkeztünk oda, és már elégedettek vagyunk a mérettel, akkor a tágítást lehetővé tevő kúpot kicserélhetjük normál testékszerre. Gyors megoldás pedig, ha tetováló szalonban választjuk a behelyezést, amit azonnal elvégeznek. Így nem kell hosszabb időn keresztül magunknak gondoskodni a folyamatról. Ami nélkülözhetetlen, az a rendszeres fertőtlenítés. Tanácsos szakember véleményét kérnünk, mielőtt döntünk a végleges variáció mellett.

Rengeteg testékszer közül válogathat kedvére, a fültágítók kínálatából is a www.piercingrendeles.hu weboldalon. Akár saját magát szeretné megajándékozni, akár másnak szánja a testékszert, biztos megtalálja választékunkban az igényeknek megfelelőt. Termékeinket kiváló minőség, megbízhatóság jellemzi. Fontos számunkra, hogy vásárlóink minden esetben elégedettek legyenek, így a felsoroltakon kívül állandó kedvezményeket is biztosítunk.

Rendeljen nálunk fültágítót, vagy egyéb bármilyen testékszert! Weboldalunkon könnyen megtalálhatja kedvező áron az ízlésének megfelelő darabokat! Kérdéseivel keressen minket az info@piercingrendeles.hu címen, vagy a 06-70-6001011 –es számon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
lacibusz.hu
Körutazás egyéni igényekkel

Igazán nagyot pihenni, csupa új élményt szerezni, kitűzött célokat elérni, mind-mind az utazás értelmét jelentheti. Választhatunk különböző közlekedési eszközökkel megtehető...

Close