Kövess minket!
  
     

Fürdőzés akár 6 hónapon át!

Fürdőzés akár 6 hónapon át!
2016, május 3.

Általában nyáron kezdődik meg a meleg időnek köszönhetően a fürdőszezon ideje, és körülbelül 3 hónapon át tart a fürdőzés öröme. A felfrissülést a nagyobb tavak, strandok, vagy az otthoni kerti medence jelenti.

A legpraktikusabb és legkényelmesebb módja a fürdőzésnek kétségtelenül az otthoni medence. Könnyen elérhető, a társaság általunk válogatott, a víz hőmérsékletét is kedvünk szerint állíthatjuk. A nyár beköszöntésével azonban nem csupán a meleg, jó idő érkezik meg, hanem a fák, a virágok, az állatok is felélednek. Madártollak, falevelek, virágszirmok, repülő rovarok szállnak a levegőben, amit sem a strandok, sem az otthon lévő medence nem tud kivédeni.

A szennyezés és algásodás minden nyitott medence ellensége. Erre azonban van egy megoldás, mégpedig a medencefedés! Ennek a beruházásnak több előnye is van. Ha a medence lefedését választjuk, az átlagosan 3 hónapig tartó medence-, és fürdőszezont akár 6 hónapra is kitolhatjuk! A fedett medence ellenáll a szél által hozott szennyeződéseknek, idegen testeknek, és a fürdőzés nem lesz soha többet időjáráshoz kötve. Akár szélben, esőben, éjjel és nappal is igénybe vehető a medence, amennyiben az fedett. A medencefedés a káros sugaraktól is védi mind a fürdőzőket, mind pedig a medence szerkezetét. A fedett medencék területén a hőmérséklet is szabályozható, így nem kell tartanunk attól, hogy a medencéből kimászva esetleg megfázhatunk.

A jobb kihasználhatóság és medencénk vize minőségének védelmében erősen ajánlott a medencét lefedetni.

Nem csak az otthoni, de szállodák, strandok, egyéb területek medencéi is ki vannak téve a fent említett veszélyeknek. A balesetek száma a medencét használók növekedésével egyaránt nő, ami könnyen megelőzhető, ha medencénk fedett. Nem marad nagy hely, hogy véletlenül beleszaladjon egy gyermek, vagy nekifutásból fejest ugorhasson egy másik.

Amennyiben Ön is kedvet kapott a kényelmes és hosszantartó fürdőzéshez, személyre szabott medencefedést biztosít Önnek Lani Építő Kft., könnyűszerkezetes épületek kivitelezésével foglalkozó vállalkozásunk. Tekintse meg honlapunkat, melyet a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu oldalon talál, vagy egyéni ajánlatkérésért írjon nekünk weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül! Ha kérdése van, hívja ügyvezetőnket a +36 70 284 8797-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
tapi-kutyakozmetika.hu_16.04
Legyen kedvenc hobbija a foglalkozása!

Közel állnak a szívéhez az állatok, és szívesen foglalkozna velük akár hosszú éveken keresztül? Ha szeretne új hivatást magának, amely...

Close