Kövess minket!
  
     

Gazdagítsa ételeit kistermelői zöldspárga őrleménnyel!

Gazdagítsa ételeit kistermelői zöldspárga őrleménnyel!
2017, október 30.

Kedveli a különleges ízeket, ugyanakkor nagy figyelmet fordít az egészséges táplálkozásra? A falusi vendéglátás egyik kiemelkedő, rendszeresen felhasznált és nagyon egészséges növényeként emlegetett spárga nem csak frissen érhető el, így érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Nagyszerű ételeket tálalhat, ha kipróbálja a kistermelői zöldspárga őrleményt, amihez egész évben hozzájuthat!

Sok más hasznos és egészséges növényhez hasonlóan a spárga már az ókorban is ismert volt. Rengeteg nyomelemet és vitamint tartalmaz, ezért mindegyikünk számára számos előnnyel járhat a fogyasztása. Vesénkre, szívünkre, májunkra, tüdőnkre és bőrünkre is jótékony hatást gyakorol, ezért minden korosztály számára ajánlott.

Az Alföldön csodaszép látványban lehet részünk, és megismerkedhetünk a falusi turizmussal, a gazdag növény- és állatvilággal, valamint a hagyományos szokásokkal. Itt juthatunk hozzá legegyszerűbben a kistermelői zöldspárga őrleményhez is, amit egész évben bátran felhasználhatunk.

Falusi vendégasztalunkról új termékként kínáljuk kistermelői zöldspárga őrleményünket, amely fogyasztásával rengeteg vitamint juttathat a szervezetébe. Kis dobozba zárt kiszerelésben, egyedi csomagolásban találkozhat nagyszerű alapanyagunkkal. A falusi vendéglátás minden érdekességét érintve, különleges ételekkel és programokkal várjuk személyesen is Gedeon Tanya Panziónkban. Ha nem csak az ínycsiklandó ételek elkészítése érdekli, hanem különleges helyszínen töltene néhány feledhetetlen napot, szintén rendelkezésére állunk. Szerezzen bővebb információt kistermelői zöldspárga őrleményünkről, és olvasson részletesen az általunk kínált programlehetőségekről a www.gedeonfarm.com internetes oldalunkon!

Készítsen egyedülálló ételeket, és járuljon hozzá saját, valamint családtagjai egészségéhez is a kistermelői zöldspárga őrlemény felhasználásával! Rendeléssel és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban hívja a 06-76-722-800-as telefonszámot, vagy írjon az info@gedeonfarm.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Szerelje fel biciklijét minőségi biztonsági kiegészítőkkel!
Szerelje fel biciklijét minőségi biztonsági kiegészítőkkel!

A hideg ellenére még mindig szívesen ül fel biciklijére? Esetleg már most szeretné felkészíteni a tavaszra kedvenc járművét? Egyre hamarabb...

Close