Kövess minket!
  
     

Gondoskodjon a társasházkezelésről egyedi módon!

Gondoskodjon a társasházkezelésről egyedi módon!
2017, november 2.

Társasházkezeléshez megbízható szolgáltatót keres, ami akár teljes körűen is ellátja a rábízott feladatokat? Van lehetőség ennek megoldására, ugyanis találhat olyan céget, ahol minden területre kiterjedően vállalják a különféle teendők elvégzését. Akár társasház honlapjának üzemeltetését is igényelheti, így a lakók számára lehetővé teheti az egyszerű és gyors kommunikációt a társasház ügyeit érintve, valamint a költséghatékonysághoz is nagymértékben hozzájárulhat.

A társasházak rengeteg ember számára nyújtanak lakhatási lehetőséget, amely esetén számos tulajdonos lakóingatlanáról beszélünk. Éppen ezért szükség van közös képviselőre, aki társasházunk üzemeltetését szakszerűen, a legjobb tudása szerint látja el. Ide tartozik a közgyűlések lebonyolítása, a költségvetés megtervezése, a közös helyiségek, valamint a környezet rendszeres és alapos takarításának szervezése, a felújítási munkálatokkal, pályázatokkal kapcsolatos tennivalók elvégzése, és a gazdasági tevékenységekben való közreműködés. Az alapvető, elengedhetetlen feladatok helyes ellátását egyszerűbbé tehetjük, ha szoftvert üzemeltetünk. Igényünk szerint dönthetjük el, hogy pontosan mely munkafolyamatok teljesítése érdekében bízunk meg társasházkezeléssel foglalkozó szolgáltatót.

Egyedi megrendelése szerint, kiváló felkészültséggel, több éves gyakorlattal vállaljuk a társasházkezeléssel kapcsolatos teendők ellátását. A P.Color Kft. készséggel áll rendelkezésére, bármilyen széles körben kívánja igényelni közreműködésünket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a társasházak kivétel nélkül kiválóan működjenek, és a lehető legjobb állapotban nyújtsanak komfortos körülményeket, biztonságot az ott lakóknak. Tájékozódjon részletesen az általunk kínált szolgáltatásról a www.tarsashazaink.hu weboldalunkon!

Tudja jó kezekben a társasház üzemelését, érje el minden lakó elégedettségét! Társasházkezelést érintő kérdések, igények felmerülése esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-243-5466-os telefonszámunkon, vagy a pcolor@pcolor.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Készítsen pálinkát!
Készítsen pálinkát!

A gyümölcsszezon elmúltával Ön is szeretne nekilátni a pálinka készítésének, ugyanis nem szeretné, hogy a rengeteg finomság kárba vesszen? Az...

Close