Kövess minket!
  
     

Gondoskodjon a veszélyes fák kivágásáról még a zord tél előtt!

Gondoskodjon a veszélyes fák kivágásáról még a zord tél előtt!
2018, október 25.

Veszélyesnek találja valamelyik fa elhelyezkedését, vagy állapotát? Aggódik ingatlana épségéért, vagy vezetékek környezetébe nyúlnak bele az ágak? Ha ilyen jelenséget tapasztal, tanácsos minél előbb szakemberekhez fordulnia. A veszélyes fák kivágását nem érdemes halogatni, és nagyon fontos a megfelelő módszerek alkalmazása.

A jogszabály védi a fákat, ezért nem láthatunk neki a favágásnak bárhol és bármikor, azonban előfordulhat, hogy veszélyesek környezetünkre. A fa az egészségi állapota, vagy az elhelyezkedése miatt válhat veszélyessé. Ha lehetőségünk van metszéssel való alakításra, amely következtében elfogadható formát alakíthatunk ki, akkor érdemes inkább megmenteni a fát. Amennyiben ez nem kivitelezhető, kötelességünk a veszélyes fák kivágását minél hamarabb megoldani. Ezt tekintve szintén szabályok vonatkoznak ránk. Az ingatlanok mellett található fák kiváló árnyékot adnak, viszont fokozottan ügyelnünk kell az állapotukra. A nagy mennyiségű csapadék és az erős szél hatására tövestől dőlhet ki a fa, ugyanis a felázott talajban kevésbé tudnak megkapaszkodni a gyökerek. A téli hónapokban számítanunk kell a havazásra és a fagyra is; ilyenkor még nagyobb problémákat okozhatnak a rossz helyen álló fák. Célszerű a veszélyes fák kivágásáról időben gondoskodnunk. Fontos, hogy hozzáértő, tapasztalt szakemberekre bízzuk a favágás munkafolyamatát. Hatalmas gondok adódhatnak, ha nem megfelelően történik a veszélyes fák kivágása. Elengedhetetlen a fa dőlési irányának meghatározása, majd a gondos irányítás.

Túl nagyra nőtt, kiszáradt, vagy más szempontból veszélyes fák kivágásához megbízható segítséget kaphat a Green Forage Kft.-től. Zöldterületek fenntartásával és karbantartásával foglalkozunk, pontos és alapos munkát végzünk. Körültekintéssel, szaktudással látjuk el a ránk bízott feladatokat. Nem adódhat semmilyen nehézsége, ha bennünket bíz meg a veszélyes fák kivágásával. A favágáson kívül kertgondozással kapcsolatos teendőket is ellátunk, ezért bármilyen igénye van, érdemes hozzánk fordulni. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.kertgondozas.net honlapunkon!

Fordítson figyelmet környezetére! Óvja a növényeket, és gondoskodjon a veszélyt jelentő tényezők eltávolításáról! Bízza ránk a veszélyes fák kivágását, valamint az egyéb, kertgondozást érintő feladatokat! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-599-9317-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kertgondozas.net e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
irodaiszekek.hu
Támogassa a hatékony munkavégzést egészségmegőrző ergonomikus munkaszékkel!

Szinte egész nap az asztalnál tartózkodik, hiszen ülve végzi tevékenységét? Egyre többször érzi magát fáradtnak, és vannak más egészségügyi panaszai...

Close