Kövess minket!
  
     

Gyerekbarát bútorszövet a kényelmes és nyugodt mindennapokhoz

Gyerekbarát bútorszövet a kényelmes és nyugodt mindennapokhoz
2016, július 1.

Az életünk jelentősen megváltozik, ha családunkba kisgyermek születik, és ezzel együtt jár az is, hogy a berendezésre is nagyobb figyelmet kell fordítanunk – például számtalan lehetőségünk van a bútorok szövetének kiválasztását tekintve is, azonban a gyerekek sokszor okoznak ezekben kárt (leöntik üdítővel, leeszik spagettivel és még sorolhatnánk). Az Aqua-clean bútorszövet megoldást nyújt a könnyű tisztíthatóságra és a strapabíró időtállóságra is.

 

Gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy kedvenc bútordarabjaink megsérültek, vagy esetleg a hosszú évek után már nem nyújtanak esztétikus látványt az elhasználódásuk miatt. A bútorkárpitozás terén többféle lehetőség közül válogathatunk. Dönthetünk a bútor felújítása mellett, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy a bútorkárpitozáson belül mely megoldást igényeljük. Fontos előre gondolnunk arra, hogy mi történik, ha komolyabb szennyeződés kerül a szövetre, főként, ha már kisgyermek is van a családunkban. Nyugodtabbá, kényelmesebbé válhatnak a mindennapjaink, amennyiben élünk az Aqua-clean bútorszövet előnyeivel. Tisztítása egyszerű, mindössze vízre van szükség, vagyis igazán könnyedén eltávolíthatjuk róla a kellemetlen foltokat, így nem fogunk kétségbe esni, ha a kicsi esetleg leönti valamivel a kanapét. Nem utolsó sorban fontos megjegyezni, hogy tanácsos szakember munkáját igényelnünk, aki nem csak a tökéletes minőségű Aqua-clean bútorszövetet bocsátja rendelkezésünkre, hanem megbízhatóan és színvonalasan oldja meg a bútorkárpitozás minden lépését is.

 

Ön is felújítaná régebbi bútorait? Mi Aqua-clean bútorszövet igénylése esetén, valamint más jellegű bútorkárpitozási feladatok ügyében is a segítségére lehetünk! Egyedülálló szolgáltatásunkról bővebben informálódhat, ha ellátogat a www.argokarpit.hu weboldalunkra, illetve elér minket telefonon, a 06-70/566-7374-es számon, e-mail címünk pedig az info@argokarpit.hu.

 

Távolítsa el akár a legmakacsabb foltokat is bútoráról az Aqua-clean bútorszövet láthatatlan védőrétegének köszönhetően!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
inspection of the backbone by a female doctor
Miért fontos gerincünk kímélése és egészségünk megőrzése?

Mindannyiunk számára ismerősek azok a tényezők, amelyek megnehezítik életünket, és testünk, szervezetünk számára sem pozitívak. Gerincünk kímélése érdekében, korosztálytól függetlenül,...

Close