Kövess minket!
  
     

Gyermek táborok a Seholsziget Élményparkban!

Gyermek táborok a Seholsziget Élményparkban!
2017, július 31.

Nyáron, amikor az iskola csak a fakuló emléknek tűnik csupán, rengeteg lehetőség van arra, hogy egy gyerek szabadon, féktelenül, kreatívan és vidáman élje meg a nyári szünetet. Napbarnított csatangolások vidéken a nagymamánál, izgalmas családi nyaralás külföldön vagy pedig egy felejthetetlen nyári tábor.

A gyermek táborok már szinte kötelező elemeivé váltak a nyári szünidőnek, hiszen a szülők is ilyen táborokban élték meg a nyár legszebb pillanatait. Nyári táborokból ma már Dunát lehetne rekeszteni, annyira színes a kínálat. A választás nem egyszerű, de talán egy kis varázslat megkönnyíti a döntést. Melyik gyerek ne szeretne legalább egyszer belépni Seholszigetre?

Pán Péter és az Elveszett Fiúk varázslatos és időtlen birodalma ihlette élményparkban nyaralni igazán felejthetetlen és egyedülálló élmény. Miért küldje gyermekét egy hétre Seholszigetre? Ha azt szeretné, hogy kipihenten, boldogan és élményektől roskadozva térjen haza, ne hagyja ki gyermek táborunkat. Ha szeretné látni gyermeke szemében felcsillanni azt a szikrát, amit az átélt kalandok nyomán gyulladt meg benne, ne habozzon és foglalja le a még szabad helyeket augusztus 6 és 12 között megrendezett nyári táboraink egyikére!

A Seholsziget Élményparkban a nevéhez hűen a gyerekek gyerekek lehetnek és csupa izgalmas, kalandos dolgot csinálhatnak, új élményeket szerezhetnek, érdekes tevékenységekben vehetnek részt. Az érdeklődésüknek megfelelően készíthetnek kézműves tárgyakat, zenélhetnek, állatokkal foglalkozhatnak, de akár főzhetnek is vagy lovagolhatnak.

A Seholsziget Élménypark Csillagfény táborában mesés indián sátrakban köszönthetik a hajnalt minden nap, új barátokat szerezhetnek, és boldog fejezeteket írhatnak a nyár lapjaira. A nyári tábor végén pedig élményekkel, kalandokkal megrakodva térhetnek haza.

A www.seszi.hu honlapon mindent megtudhat a Gyeremek táborainkról, és magáról a Seholsziget Élményparkról! Táborozzon nálunk gyermeke, és garantált élményekben lesz része! Amennyiben mégis úgy érzi, megválaszolatlan kérdései maradtak, írjon az info@seszi.hu email címre, vagy hívja a +36 20 329 2422 telefonszámot!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Milyen a jó fürdőruha?
Milyen a jó fürdőruha?

Az úszás számtalan előnyt tartogat azok számára, akik rendszeresen csobbannak medencébe vagy éppen vízparton hódolnak ennek a népszerű sportnak. Az...

Close