Kövess minket!
  
     

Gyógyítsa magát a növények erejével!

Gyógyítsa magát a növények erejével!
2016, március 2.

A kiegyensúlyozott és boldog élet megteremtéséhez több szempontra ügyelnünk kell, amelyek legfontosabbja az egészségünk. Bármilyen nehézséggel találkozunk ezen a téren, érdemes minél előbb a kiváltó okra rátalálni, és megfelelő módszerekkel megszüntetni.

A természet sokféle lehetőséget biztosít számunkra, amelyekkel élve jelentősen befolyásolhatjuk életvitelünket pozitív irányban. Dr. Edward Bach gyógynövényekkel kapcsolatos munkát végzett, aminek eredményeként alkalmazhatjuk mi magunk is a Bach-virágterápiát. Az ő elmélete szerint visszaállítható a lelki egyensúly, javulhat a helytelenül működő szervezet, és ezzel hosszú távon hozzájárulhatunk lelki egészségünk fenntartásához.

Napjainkban rengeteg embert érint a túlzott stressz és annak következményei. Bach-virágterápia segíthet a panaszokon, ugyanis egyes növények kiemelkedően hatnak a nyugtalanságra, az idegrendszer feszült állapotára. A terápiának emellett számos egyéb jótékony hatását megismerhetjük, melyek közül emeljünk ki most néhányat:

  • Lelket és testet egyszerre gyógyít
  • Kizárólag természetesek az anyagok
  • A problémák lelki okaira hat
  • Mellékhatásoktól mentes
  • Bárki számára jótékony

Az egészséget első helyre helyezve, természetből merített gyógyhatásokkal, és különféle terápiákkal találkozhat, ha ellátogat www.vitabalance.hu weboldalunkra! Úgy gondoljuk, semmi nem működhet tökéletesen anélkül, hogy ne fordítanánk nagy figyelmet egészségünk megőrzésére. A Bach-virágterápián kívül egyéb vizsgálatokkal, kezelésekkel foglalkozunk, törekedve a leghatékonyabb módszerek alkalmazására. Mindenkinél más okok állnak a tünetek hátterében, amiket elemzés során tárunk fel, majd személyre szabott kezelést biztosítunk.

Helyezze előtérbe egészségét, hiszen enélkül az élet más területein sem tud maximálisan jól helyt állni! Általunk a természetből meríthető, csupa jótékony hatású módszereket ismerhet meg. Kérje tanácsunkat minél hamarabb, hogy rövid időn belül pozitív változást érhessen el! Érdeklődését, felmerülő kérdéseit szívesen fogadjuk az edina.kezi@vitabalance.hu e-mail címen és a 06-30-6708999–es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Köldök piercing
Köldök piercing a Swarovski különlegességével

A piercingek világát tekintve napjainkban elég széles választék tárul elénk, lehetőségünk van egyedi darabok beszerzésére is. Ha valami igazán különlegeset...

Close