Kövess minket!
  
     

Gyomosodás ellen kiváló megoldás a fenyőkéreg

Gyomosodás ellen kiváló megoldás a fenyőkéreg
2020, június 11.

Kertje kialakítását, és különféle növények ültetését tervezi? Esetleg már büszke kerttulajdonos, azonban rengeteg teendő várja a kertjében? Szeretne a gyomosodás ellen kiváló megoldást találni? Ha fenyőkérget használ talajtakaróként, meggátolhatja a gyomok fejlődését, és elégedett lehet más szempontból is.

A gyomszabályozás a kertépítés fontos része, amit könnyen megoldhat talajtakarással. Célszerű minél hamarabb elvégezni ezt a feladatot, hiszen rengeteg kellemetlenségtől óvhatja meg magát. Amennyiben pedig még nem került sor rá, és sok időt tölt folyamatosan növekvő gyomok eltávolításával, szintén célszerű gyomosodás ellen talajtakarással védekezni. A legjobb megoldás, ha fenyőmulcsot alkalmaz, amivel kiváló eredményt érhet el több szempontból. Minden zöldterületen problémát okoz a gyomosodás, ami ellen nem érdemes a káros anyagokat tartalmazó termékeket beszerezni, ha van ennél sokkal jobb lehetőség! Fenyőmulccsal csökkentheti a gyomosodás mértékét, sőt meg is akadályozhatja a kellemetlenséget okozó növények növekedését és szaporodását. A talajtakarónak köszönhetően a gaz nem jut fényhez, a hajtások nem tudnak átjutni a mulcson.

A fenyőfa törzsének külső része, azaz a fenyőkéreg hatékonyan védi a talaj szerkezetét, és emeli a kert esztétikai értékét. Funkcionalitást és dekorációt tekintve egyaránt érdemes az előnyeit kihasználni:

  • Kiváló megoldás gyomosodás ellen.

  • Költséghatékonyabbá válhat az öntözés.

  • Télen fagyvédelmet biztosít.

  • Óvja az öntözőrendszer alkatrészeit.

  • Laza szerkezetűvé, tápanyagokban gazdaggá teszi a talajt.

Kedvező árakkal, magas minőségű termékekkel várjuk Kátai Kertészetünkben. Egyszerűen és gyorsan juthat hozzá a megfelelő mennyiségű és méretű fenyőkéreghez, amit egyéni igényei szerint használhat fel. Nagy figyelmet fordítunk a természetes anyagok alapos válogatására, hogy hulladékoktól és faágaktól mentesen adjuk át. Részletesen informáljuk a méretosztályozással, és a felhasználással kapcsolatban, így az adott cél szerint, megfelelő módon használhatja fel a tőlünk megrendelt terméket. Tájékozódjon a tevékenységünkről a www.fenyokereg.hu weboldalon!

Kímélje meg magát a gyomirtás fáradalmaitól, tartsa rendben a környezetét minél egyszerűbben! Használjon Ön is fenyőkérget a gyomosodás ellen! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és adja le a rendelését kényelmesen, otthonról a 06-20-9291404-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Síkölcsönző Szentendre: Jusson hozzá a megfelelő sportfelszereléshez olcsón!

A következő téli szezonban is él a síelés lehetőségével, de szükség van a régi sporteszközök cseréjére? Családjával együtt tervezi a...

Close