Kövess minket!
  
     

Ha az állatok az élete, tenyésszen és forgalmazzon!

Ha az állatok az élete, tenyésszen és forgalmazzon!
2016, március 2.

Az állatok sorából emelkedtünk ki mi, emberek is, és nem tagadhatjuk meg azóta is megmaradt kötődésünket az állatok felé. Minden nap látunk, ha mást nem, az utcán szaladgálni egy kutyát, kisállat-kereskedésben teknőst, nyulat, hörcsögöt, vagy vidéken lovat, amint az ember segítségére van. Az állatokat szeretjük magunk mellett tartani, erős kötődések alakulhatnak ki ember és állata között.

Az állatbolondok bármit megtennének kedvenceik érdekében. Nem is csoda, hiszen már megtanulták, milyen igényei vannak a bizonyos állatnak, milyen az, ha felelősséggel tartoznak egy másik élőlény iránt. Azokkal az állatokkal, akikkel sok időt töltünk el, akaratlanul is kötődés és szeretet alakul ki.

Ha Ön is úgy érzi, hogy kapcsolata az állatokkal rendkívüli, és szeretne állatokkal foglalkozni hivatásaként is, a hobbiállat-tenyésztő és –forgalmazó szakmát Önnek találták ki!
Na de miből is áll a hobbiállat-tenyésztő és –forgalmazó szakma?

Aki erre az igazán szép útra szeretne térni, tisztában kell lennie a felelősség fogalmával, odaadónak, érdeklődőnek és elhivatottnak kell lennie. Egy állat élete, vagy azok kicsinyeinek élete múlhat egy-egy döntésen.

A szakma legmegfelelőbb elsajátítása érdekében indítjuk útjára rendszeresen hobbiállat-tenyésztő és –forgalmazó tanfolyamunkat. A képzést végző szakértők:

  • Felelősséggel végzik munkájukat
  • Odaadóak
  • Ismerik a lehetőségeket, gyengeségeket, erősségeket és határokat
  • Az állat érdekeit mindennél fontosabbra tartják
  • Figyelemmel követik tenyésztett állataik sorsát
  • Mindig ismerik a tenyésztett állataikat
  • A vásárlókkal szemben segítőkészek, udvariasak és elhivatottak

A tenyésztés és az állatokkal való foglalkozás rendkívüli felelősséggel jár, de éppen ez benne a szép. Ha Ön is keresi az állatok közelségét, és úgy gondolja, el tudja sajátítani a tanfolyamon közvetített kompetenciákat, keresse fel weboldalunkat, a www.tapis-oktatas.com oldalt és jelentkezzen hozzánk! Az állatok megérdemlik a gondoskodó kezeket, mi pedig a lehető legjobb képzést biztosítjuk annak érdekében, hogy ezt meg is kaphassák. Ha bármilyen kérdése felmerült a szakképzés kapcsán, , írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címre, vagy keressen bennünket a (+36) 1 791 2525 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Farkas tetoválás
Farkas szimbólum tetoválásának jelentősége

Konkrét elképzelése van, és szeretné bőrén látni minél hamarabb kedvenc szimbólumát? A tetoválás készítését mindenképp megfelelő szaktudással rendelkező emberre bízva,...

Close