Kövess minket!
  
     

Ha jót akar strandolni – strandmatracok és felfújható, lovagló állatok

Ha jót akar strandolni – strandmatracok és felfújható, lovagló állatok
2018, augusztus 6.

A strandoláshoz rengeteg dolog kell: víz mindenképp, illetve annak a partja, vagyis a strand maga; enélkül, lássuk be, nem az igazi. A fürdőruha és a törölköző természetes, a tipikus strandételek, mint a lángos és a sült hekk pedig opcionálisak, hiszen nem mindenki szereti a túl zsíros ételeket. A napernyő csak abban az esetben fontos, ha a strandon nincs árnyék, az italok pedig tulajdonképpen kötelezőek, mert a kiszáradást meg kell előzni. Ezeket többnyire mindenki magával viszi a strandra, amik viszont nem mindenkinél láthatóak, azok a strandmatracok és a felfújható, lovagló állatok, pedig ezek nélkül nem igazi élmény a strandolás!

A strandmatracokon kiválóan lehet pihenni, napozni, esetleg elszürcsölni egy italt, vagy olvasni, és ráadásul mindezt a víz felszínén lebegve, relaxálva, kényelmesen. Rajta fekve elfelejthetjük a hétköznapok problémáit, nyugodtan ejtőzhetünk – egészen addig, amíg valamelyik családtagunk, vagy barátunk a vízben nem borít róla; ekkor kezdődik csak az igazi móka, lehet vízi csatázni és játszani, mint egy gyerek. Strandmatrac nélkül tehát nem is érdemes nekivágni!

A felfújható, lovagló állatok nagyjából ugyanezt a feladatot teljesítik, csak a gyerekek számára jelentenek remek szórakozást, sőt, akár egyszerre többnek is, hiszen ahogy a strandmatracokból, úgy belőlük is készül többszemélyes változat. A gyerekek többnyire odavannak az állatokért, ezért érdemes a kedvencüket megvásárolni felfújható változatban; a flamingó, a teknős, vagy a bálna egész biztosan nagy sikert fog aratni a körükben!

Az S-Sport International Kft. webáruházában, a www.sportjatekshop.hu címen megtalálható honlapon strandmatracokat és felfújható, lovagló állatokat is beszerezhet. Tekintse meg kínálatunkat, és rendelje meg a strandoláshoz nélkülözhetetlen játékokat tőlünk! Ha kérdése lenne a strandmatracokkal, a felfújható, lovagló állatokkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívja a +36-30-784-1447-es telefonszámot, vagy írjon az info@sportjatekshop.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Hamarosan itt a södeni síteszt, foglaljon szállást nálunk!
Hamarosan itt a södeni síteszt, foglaljon szállást nálunk!

Akinek a síelés a szenvedélye, komolyan veszi, hogy milyen síléceket csatol a talpára. Aktív téli sportról lévén szó, korántsem mindegy,...

Close