Kövess minket!
  
     

Hajformázók: a hullámokról röviden

Hajformázók: a hullámokról röviden
2018, január 2.

A haj az életerő megtestesítője, férfiaknál és nőknél is a kicsattanó egészség, a szépség egyik fokmérője. Nemcsak az árul el sokat a tulajdonosáról, hogy milyen a színe, milyen az állapota, de a hossza, a frizura stílusa is meghatározó. Romantikus hullámok, rakoncátlan loknik, katonás rendbe állított, egyenes tincsek? A hajformázók megjelenésével már mindenki olyan frizurát készíthet saját magának, akár otthon is, amilyet csak szeretne. Hangulatunktól, stílusunktól, vagy alkalomtól függően válhat belőlünk visszafogott, intelligenciát sugárzó, ígéretes jelentkező egy állásinterjúra, felszabadult, vidám és játékos barát egy szülinapos kerti partiján, vagy éppen a végzet asszonya, aki rafinált frizurával hódít egy estélyen.

A különféle frizurákat a megfelelő hajformázókkal, termékekkel és eszközökkel együttesen megformálhatjuk, fixálhatjuk és viselhetjük. De melyik mit árul el rólunk, éppen aktuális hangulatunkról, a személyiségünkről? Vegyük például a hullámos hajat. A hullámokról eszünkbe juthat a folyton zúgó, nyugtalan tenger, a szél borzolta zöld mezők, vagy a kacskaringózó levélindák, ahogyan felfelé kapaszkodnak a nap irányába. Egy hullámos hajról az a benyomásunk, hogy a viselője inkább romantikus típus, akit nehéz megzabolázni, nem könnyű megfékezni. Olyan valaki, aki szereti a szabadságot, aki nehezen viseli a korlátokat, aki nem szereti, ha valami gátat vet a pezsgésének. Azt is mondják, hogy a hullámos hajú emberek lendületesek, kedvelik a titokzatosságot, de ugyanakkor felelősségteljesek is.

A hullámos hajat azoknak ajánlják, akik egyúttal nőiesebb stílust szeretnének felvenni, ehhez nincs is jobb választás a laza hullámoknál. A megfelelő hajformázókkal különböző méretű, formájú és elrendezésű hullámokat kreálhatunk eltérő hosszúságú hajunkból. A legjobban kiengedve, vagy lazán feltűzve érvényesül ez a stílusú frizura.

A www.fodraszcikkek.com weboldalon többféle, minőségi hajformázó közül válogathat, amiknek segítségével bármikor kialakíthatja új frizuráját. Álmodja és valósítsa meg, bármilyen stílusban! Kérdéseivel keressen minket az info@fodraszcikkek.com e-mail címen, vagy pedig hívja a 06-20-233-7002-es telefonszámot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
rendszamtabla.hu.17.12
Mikor szükséges autó regisztrációs díjat fizetnünk?

Többször hallotta már az autó regisztrációs díj fogalmát, de nem tudja, pontosan mikor szükséges fizetni? A regisztrációs adóval abban az...

Close