Kövess minket!
  
     

Hamarosan itt a södeni síteszt, foglaljon szállást nálunk!

Hamarosan itt a södeni síteszt, foglaljon szállást nálunk!
2018, július 31.

Akinek a síelés a szenvedélye, komolyan veszi, hogy milyen síléceket csatol a talpára. Aktív téli sportról lévén szó, korántsem mindegy, hogy milyen felszerelésben siklik le valaki a havas hegyoldalakon. Egy jó sífelszerelés megbízható, biztonságos és személyre szabott viseletet biztosít, amivel valódi élménnyé válik a síelés. A Völkl sílécekkel mindez egyszerre valósul meg. A Völkl sílécek német minőséget képviselnek és túlzás nélkül állíthatjuk róluk, hogy már legendás helyet vívtak ki maguknak a sílécek világában. Aki olyan sífelszereléssel szeretne nekivágni a télnek, amivel nincs szükség arra, hogy kompromisszumokat kössön, érdemes kipróbálnia  a Völkl síléceit!

Ha azt tervezi, hogy új síléceket vásárol a következő síszezonra, akkor itt az alkalom kipróbálni őket egy síteszten! A síteszteknek éppen az a célja, hogy az olyan sílécgyártók, mint amilyen a Völkl is, bemutathassák az érdeklődöknek a legújabb modelljeiket. Ha szeretne egy ilyen síteszten részt venni, nem kell mást tennie, csak a jelentkezni és regisztrálni az egyik legközelebbire.

A www.soldensiteszt.hu weboldalunkon megismerheti a Völkl síteszt részleteit. A Völkl síteszt hetedik alkalommal kerül megrendezésre, a gyönyörű Söldenben. Ha szeretné összekötni a kellemest a hasznossal és új, kiváló síléceket tesztelni, miközben kikapcsolódik, akkor érdemes a söldeni sítesztre jelentkeznie!

A síteszt három napja alatt a résztvevők felhőtlenül jól érezhetik magukat, otthonos szálláson pihenhetik ki a síelés fáradalmait, este pedig szórakozhatnak egy kicsit. Forduljon hozzánk bizalommal, és foglaljon időben szállást a háromnapos söldeni síteszt időtartamára, hogy ne maradjon le a jó helyekről! Élvezze a zenét, a koktélbárt, a DJ műsorát a síteszt után, és válassza ki kedvencét a síszezonra a 80-100 Völkl síléc közül!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne résztvenni a következő söldeni síteszten, forduljon hozzánk bizalommal, és tudjon meg mindent a részletekről! Írjon az info@soldensiteszt.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-30-650-4466-os telefonszámon, és foglaljon szállást akár közvetlenül nálunk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Nálunk csak a tandemugrás árak maradnak alacsonyan!
Nálunk csak a tandemugrás árak maradnak alacsonyan!

Vannak, akik szeretnek új és izgalmas dolgokat kipróbálni és vannak olyanok is, akiket inkább a biztos talaj vonz. Élményeket, tapasztalatokat...

Close