Kövess minket!
  
     

Hasplasztika fogyás után

Hasplasztika fogyás után
2014, április 24.

Napjainkban kiemelt szerepet kap az egészséges életmód, a megfelelő és változatos táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás, melyek testünk karbantartása és egészségi állapotunk megőrzéséhez elengedhetetlenek, valamint a közérzetünk és egészséges önbizalmunk szempontjából sem utolsók. Minden korszak különböző tulajdonságokkal rendelkező szépségideálokkal rendelkezik, melyek példaképként hatnak a kor embereire. A mai modern korunk ideálja egészséges, izmos és kecses alkatúak, melyekre mindenki szeretne hasonlítani.

Nagymértékű hirtelen fogyás

A helytelen életmód hatására bekövetkező hirtelen nagymértékű fogyás, amely a kor előrehaladtával és a szervezet számára megterhelő súlyveszteség következtében a bőr feszességének és regenerálódási képességének csökkenésével jár, ami ernyedt, petyhüdt és kötényszerűen lógó hasat eredményezhet. A probléma egyik modern és célravezető megoldása a hasplasztika, amely magába foglalja a hasfal összes rétegében végzett műtétet, valamint célja, hogy a páciens visszanyerhesse eredeti fizikai állapotát és az összes kevésbé esztétikus és egészségtelen elváltozást korrigálja. A has elváltozásai, a bőr megereszkedése hosszútávon gerincbántalmakhoz vezethet, bőrpanaszok kialakulását eredményezheti, valamint pszichés és magatartásbeli zavarokat idézhet elő. A mai modern orvostudománynak köszönhetően a plasztikai sebész célirányosan végzi a beavatkozásokat, melyekkel minden típusú problémát kezelni tud. A műtét során a felesleges zsír és bőrréteg kerül eltávolításra, valamint a meggyengült hasfal izomzatának megerősítésére is lehetőség nyílik. A hasplasztikai beavatkozás altatásban történik és szakszerű utókezeléseket, illetve ápolást igényel, amely a gyors és szövődménymentes gyógyulás elengedhetetlen feltétele.

Bízza magát profira!

Dr. Jánky György sebész, plasztikai sebész és a PRAXIS Plasztikai Klinika főorvosa sok éves tapasztalattal végez profi minőségben hasplasztikai beavatkozásokat, melyek hosszú távú, esztétikus megoldást nyújtanak a nagymértékű hirtelen fogyás következtében visszamaradt hasi rendellenességeken. Tekintse meg a www.janky.hu weboldalt bővebb információkért, valamint hétfőn és csütörtökön 14-19 óra között keressen bejelentkezésért és időpont egyeztetésért a 06-1-365-8633-mas, illetve a 06-20-934-8778-as telefonszámokon, valamint a jankydr@janky.hu és a jankydr@t-online.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
remylaure-athome.hu
A bőröregedés ellen: ránctalanítás és feltöltés

Bőrünk öregedése egy megállíthatatlan folyamat, melyet sajnos visszafordítani sem tudunk, azonban befolyásolhatjuk, milyen mértékben és ütemben megy végbe a folyamat....

Close