Kövess minket!
  
     

Hasznos és egyedi meglepetés? Készüljön kozmetika ajándékutalvánnyal karácsonyra!

Hasznos és egyedi meglepetés? Készüljön kozmetika ajándékutalvánnyal karácsonyra!
2018, december 4.

Még nem találta meg a megfelelő karácsonyi ajándékot mindenki számára? Szeretne egyedi, ugyanakkor hasznos meglepetéssel kedveskedni? Nem csak a különféle eszközök között találhat ideális megoldást, hanem a szolgáltatások terén is. Remek ötlet az ajándékutalvány karácsonyra, ami akár kozmetikai kezelésekre is felhasználható.

A szépségápolás mindegyikünk életében kiemelt szerepet kap. Fontos a külső megjelenés, ezért igyekszünk ápoltságunkért és igényes megjelenésünkért a lehető legtöbbet tenni. Lehetőségünk van különféle kozmetikai kezeléseken részt venni. Érdemes erre az ünnepek közeledtével is gondolni, hiszen nagyszerű ötlet szolgáltatást ajándékozni. Egyedi ajándékutalvánnyal karácsonyra nagy meglepetést okozhatunk. A megajándékozott személy egyéni igényei szerint választhatja ki a számára legtökéletesebb kozmetikai kezelést, valamint egyeztetheti az igénybevétel időpontját is. Ezen a módon hasznos és különleges ajándékot nyújthatunk át.

Az Erika Szépségszalonban különböző, magas színvonalú kozmetikai kezelésekkel várjuk. Mi is készülünk az ünnepekre. Ennek alkalmából igényelhet ajándékutalványt karácsonyra, amivel nagy örömet szerezhet a megajándékozottnak. Különféle arckezeléseket, lézerkezeléseket, sminktetoválást, és egyéb kozmetikai kezeléseket is végzünk. Felkészülten, tapasztalattal várjuk a szépülni vágyókat igényesen kialakított szalonunkban. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.erikaszepsegszalon.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Okozzon örömet egyedi meglepetéssel! Nyújtson át ajándékutalványt karácsonyra, ami bármikor felhasználható! Informálódjon színvonalas kozmetikai kezeléseinkről, és szerezze be az ajándékutalványt karácsonyra minél hamarabb! Amennyiben kérdése merül fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére. Forduljon hozzánk telefonon, a 06-35-300-760-as számunkon, vagy üzenjen nekünk az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
argokarpit.hu
Biztosítsa a kényelmet matracok egyedi méretre gyártásával!

Nem tudja magát jól kipihenni, ugyanis már rendkívül elhasználódott a matraca? Szeretne meglévő ágyán pihenni, de nem talál rá megfelelő...

Close