Kövess minket!
  
     

Hatékony pattanáskezelés? Lehetséges!

Hatékony pattanáskezelés? Lehetséges!
2018, január 26.

A tinédzser kor egyik jellegzetes tünete a pattanás. Szinte minden tizenéves fiatal szembesül azzal, hogy az arcbőre ­– ahogy az egész teste – változásokon megy keresztül. Az arcbőr egyensúlya felborul, a fokozott faggyútermelés eredményeként megjelennek a pattanások, és persze mindig a legrosszabbkor. Ahogy az idő múlik, a gyerekekből fiatalok, majd felnőttek válnak, úgy húzódnak vissza és tűnnek el a pattanások is; megesik azonban, hogy megmakacsolják magukat és mégis maradnak. A pattanás kezelés hagyományos módjai itt már kevésnek bizonyulnak, a drogériákban kapható bőrtisztítók, arcápoláshoz használatos termékek, vagy a házi praktikák nem hoznak eredményt. A megoldást érdemes inkább bőrgyógyászati rendelőben keresni, ahol az aknés hegek kezelésére specializálódtak!

Milyen komoly eszközökkel, kezelésekkel lehet elérni azt, hogy a problémás bőr végre maga mögött hagyja a tinédzser kor kínos és kényelmetlen emlékeit, és egészséges, tiszta bőr, esztétikus megjelenés lépjen a helyébe? A pácienseknek több kezelés is a rendelkezésére áll, amelyek közül a kezelőorvossal együtt kiválaszthatják a legcélszerűbbet az aknék, pattanások kezelésére!

Az egyik ilyen opció a lézeres kezelés, de ott van még a kémiai hámlasztás, vagy a dermarolleres kezelés is; ezek akár együttesen, felváltva is alkalmazhatóak a bőr állapotától, a javulás mértékétől függően. Az eredmény a faggyútermelés csökkenése, az elhalt hámsejtek eltűnése, a gyulladás visszahúzódása, a baktériumok jelenlétének mérséklődése.

A www.phlebo-med.hu weboldalon Ön is igénybe veheti egy kiváló budai bőrgyógyász tudását, és megbízható bőrgyógyászati rendelőben szabadulhat meg végleg a bosszantó pattanásoktól, aknéktól és hegektől. Szerezze vissza önbizalmát, és nézzen végre a tükörbe úgy, hogy elégedett azzal, amit lát! Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és egyeztessen időpontot akne kezelésre! Hívja a +36-30-902-07-03-as telefonszámot, vagy pedig írjon nekünk az info@phlebo-med.hu-ra!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Fordítson kiemelt figyelmet az elektromos kerékpár akkumulátorára!
Fordítson kiemelt figyelmet az elektromos kerékpár akkumulátorára!

Elektromos kerékpár beszerzését tervezi, hiszen ezzel könnyebben közlekedhet? Esetleg már rendelkezik ezzel a nagyszerű eszközzel, de problémája van az akku...

Close