Kövess minket!
  
     

Helytakarékos megoldás amerikai tolóablakokkal

Helytakarékos megoldás amerikai tolóablakokkal
2017, július 20.

Kisméretű lakással rendelkezik, és olyan nyílászárókat keres, amelyek használata minél kevesebb helyet igényel? Netán az eddigitől eltérő, több szempontból is praktikus megoldás érdekli az ablakcsere során? A beépített sínben mozgó, igényei szerinti mértékben nyitható, tolópaneles ablakok és erkélyajtók minden elképzelésének maximálisan eleget tehetnek!

Ablakcserét tervezve számos kérdést szükséges megválaszolnunk, hiszen egyáltalán nem mindegy, pontosan milyen típusú eszközökkel gyarapítjuk otthonunkat, vagy más épületeink helyiségeit. Minél kisebb alapterülettel rendelkezünk, annál inkább figyelnünk kell a praktikus elrendezésre, és a nyílászárók beépítésének helyes módjára. Többféle típusú termék közül válogathatunk, amelyek jellemzőiről érdemes minél többet megtudnunk. Az amerikai tolóablakok használata rengeteg előnnyel jár, többek között a helytakarékosságot is nagyszerűen lehetővé teszik. A paneleket a tokon belül tudjuk mozgatni, így ezeknek a nyílászáróknak az alkalmazása nem vesz el helyet a beltérből. Pozitív tulajdonságaiként említhetjük meg a levegő beáramlásának tetszőleges beállítását is.

Kifogástalan minőségű, amerikai típusú, tolópaneles nyílászárókkal várjuk Ablakvár AM-Buliding Kft –nknél! Ingyenesen vállaljuk a helyszíni felmérést, és készítjük el árajánlatát. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ablakcsere kivitelezése terén! Nem csak tolóablakokat, hanem más nyílászárókat is kínálunk, valamint az árnyékolástechnikai kellékeket tekintve szintén készséggel állunk rendelkezésére. Rendkívül kedvező árainkról, szakembereink tevékenységéről tájékozódjon részletesen a www.ablakvar.hu internetes oldalunkon!

Legyen több szabad tere helyiségeiben, és biztosítsa a balesetmentes közlekedést nyílászárói környezetében! Változtassa kedve szerint a beáramló levegő mennyiségét, mellőzve a nyílászárók huzat miatti becsapódásának lehetőségét! Megbízható és gyors ablakcsere céljából vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-5759824 –es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@ablakvar.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Bízza profikra a budapesti virágküldést!
Bízza profikra a budapesti virágküldést!

A virágküldés kultúrája hazánkban még nem túlzottan elterjedt, kevesen veszik igénybe ezt a szolgáltatást, ami nehezen érthető, ha arra gondolunk,...

Close