Kövess minket!
  
     

…hogy az utazás ne fulladjon kudarcba!

…hogy az utazás ne fulladjon kudarcba!
2015, október 28.

Családi kikapcsolódást terveztek a hétvégére? Kedvesével szeretnének eltölteni egy romantikus hétvégét? Talán csak egy kis kikapcsolódásra, kirándulásra vágyik? A közös élmények legegyszerűbb módja, ha bepakoljuk a családot az autónkba, és nekivágunk a nagy útnak – ám ehhez rendkívül fontos az, hogy autónk kifogástalan állapotban legyen, az ellenkezője ugyanis mindent elronthat. Gondoljunk csak bele, hogy mi lenne, ha az út közepén, a látogatni kívánt erdő és otthonunk között félúton, csomagokkal megpakolva robban le autónk, amiatt az alkatrész miatt, amit nem cseréltünk ki időben. Kellemetlen, ugye? Az ilyen esetek elkerülése végett ajánljuk mi a bontott alkatrészek beszerzését!

Egy autóbontó feladata, hogy a különböző gépjárműveket részeire bontsa. Rendelkeznie kell bontási engedéllyel, amit akkor kap kézhez, ha kivétel nélkül minden környezetvédelmi, és más egyéb szabálynak is megfelelt – így jogosultak lesznek arra, hogy igazolást bocsáthassanak az autótulajdonosok részére.

A bontott alkatrészek bevizsgálás után válnak értékesíthetővé – ez a bizonyosság arról, hogy egy autóbontó kínálatában csakis minőségi, és tökéletes állapotú alkatrészek találhatóak. És hogy miért jó mindez? Egy bontott alkatrész töredékébe kerül egy új, eredeti alkatrész árának, minőségében viszont semmi kivetnivaló nincsen, így nemcsak hogy megbízható alkatrészt kapunk, de emellett még spórolunk is – hiszen valljuk be, sokan azért tekintjük semmisnek a hibát, mert lenne más, amire a pénzt szánnánk.

Máris megoldáshoz juthat, ha ellátogat a www.beckbonto.hu weboldalra, ahol naprakész információkat talál a Beck&Beck márkafüggetlen autóbontó működéséről és szolgáltatásairól.

Érdemes a Beck&Beck Autóbontót választania, hiszen a következő érvek mind mellettünk szólnak:

  • Rugalmasság.
  • Kedvezmények.
  • Igények szerinti munkavégzés.
  • Márkafüggetlenség.

Legyen Ön is elégedett, szerezze be hiányzó alkatrészét megbízható helyről, ha pedig bontásra kívánja adni autóját, akkor se menjen tovább!
További információért keressen fel minket a 06-1/207-1474-es telefonszámon, vagy az info@beckbonto.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
gyor.kisnagyautoberles.hu
Miért mondjon igent az autóbérlésre?

Autóval utazni nem csupán gyors, de kényelmes és praktikus is. Nem kell azon idegeskedni, hogy túl sok lesz a poggyász,...

Close