Kövess minket!
  
     

Hogyan parkolhatunk gyorsan és biztonságosan a fővárosban?

Hogyan parkolhatunk gyorsan és biztonságosan a fővárosban?
2017, április 28.

Folyamatosan nehézségekbe ütközik a parkolást illetően, de szüksége van autója szinte mindennapos használatára? Ahhoz, hogy könnyedén, minél rövidebb időn belül tudjon parkolni, és emellett aggodalom nélkül hagyhassa gépjárművét az adott helyen, nagy szerencse szükséges, hiszen a fővárosi parkolás rendkívül bonyodalmas. Egyedülálló és kényelmes megoldásként érdemes parkolóházat választania, ahol a stresszt maga mögött tudva, egyszerűen oldhatja meg a budapesti parkolást.

Autó tulajdonosaként a belvárosban közlekedve mindegyikünk számára ismerős az a helyzet, amikor sietünk valahova, mégsem sikerül parkolóhelyet találnunk. Ez még nagyobb problémát okoz, ha rendszeresen fordul elő. Az sem elhanyagolható tényező, ami szerint féltjük tulajdonunkat, és nem szívesen helyezzük el őrizetlen területen. Mindezekről teljes mértékben megfeledkezhetünk, ha a parkolóház előnyeit kihasználva ezt az egyedülálló módot választjuk. Forgalmas, Budapest szívében kialakított részen, azonban könnyen megközelíthetően találhatunk olyan parkolóházat, ahol a kényelmi szempontokat előtérbe helyezve rövid idő alatt, saját igényeink szerint dönthetünk a fővárosi parkolás mellett. Munkaidőnkben, utazásunk alatt, vagy akár családunkkal töltött kikapcsolódásunk idején, az időjárás viszontagságaitól is maximálisan védetten hagyhatjuk parkolóházban autónkat.

Az év bármely időszakában igénybe vehető, biztonságosan felszerelt, egyszerűen használható parkolóházzal várjuk a Franklin Ház Kft. munkatársaiként. Tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz a budapesti parkolás, ezért ennek könnyítésére hoztuk létre parkolóházunkat. Elektromos rendszerrel, zárt téren működtetett garázsban biztosítjuk a teljes védelmet bármilyen időtartamra. Korrekt árainkról, szolgáltatásainkról informálódjon részletesen weboldalunkon, a www.franklinhaz.hu –n!

Felejtse el az aggodalommal járó, és sok időt igénylő fővárosi parkolást! Vegye igénybe színvonalasan kiépített parkolóházunkat! Kérdései esetén keressen minket a 06-1-3280960 –as telefonszámunkon, vagy az info@franklinhaz.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
A gyászon túl – teendőink háziállatunk halála után
A gyászon túl – teendőink háziállatunk halála után

Háziállataink szinte családtagjainkká válnak a hosszú évek során, így a búcsú tőlük is legalább annyira fájdalmas, mintha egy szerettünket veszítenénk...

Close